Bognor Regis Beachin leikkikenttä, UK

Leikkipaikka, joka sopii ankaraan ympäristöön ja paikalliseen maisemaan

Bognor Regisissä, joka on yksi Englannin perinteisimmistä merenrantakaupungeista, haluttiin leikkipaikka, joka sopisi paikalliseen maisemaan. Sittemmin KOMPANin delfiinijousikeinu, hai-keinulauta ja leikkilaiva ovat muuttaneet leikkikentälle yhdessä maakoristeiden, kuten taskurapujen, kalojen ja mustekalan, kanssa muodostaakseen täydelliset puitteet rannan leikkipaikalle, joka sijaitsee vain muutaman metrin päässä merestä.

Paikka on ollut alusta alkaen todella suosittu paikallisten keskuudessa, ja sillä on jo ollut kaupallinen vaikutus kaupunkiin. Vieressä olevan kahvilan liikevaihto on kolminkertaistunut, ja vetovoimainen rannan leikkipaikka tarjoaa nuorille perheille ylimääräisen syyn vierailla Bognorissa. Täyttämällä Esplanadin onnellisten lasten äänellä on mukava asukasylpeyttä nostava tapa houkutella asukkaita ja edesauttaa paikallista matkailutaloutta. 

Leikkipaikka on aivan meren rannalla, jossa merituuli, suolavesi ja hiekka voivat olla ankaria kaikelle, myös leikkivälineille. Rannan leikkikentän kestävyyden pidentämiseksi se on rakennettu robiniapuusta, joka on hienosyistä, vahvaa ja erittäin kestävää.

Tutustu kohteeseen Google Street View'ssa: https://dyx.dk/XUmp5 

Luovaa ja jännittävää leikkiä

Keidastalo pöydällä ja nostokurjella -välineessä lapset voivat leikkiä hiekalla, joka puuttuu monilta etelärannikon rannoilta, mukaan lukien Bognor. Työskentely siirrettävällä nosturilla tukee lasten luovuutta, ja viestintä- ja yhteistyötaitoja kehitetään työskenneltäessä yhdessä sangon täyttämiseksi ja nostamiseksi nosturilla.

Lapset, jotka etsivät toimintaa, voivat liitää jännittävällä Torniköysiradalla. Liitämisen lopussa jotkut käyttäjät voivat onnistua nostamaan jalkansa ylös ja ponnistamaan itsensä takaisin lähtöalustalle. Tämä harjoittaa jalkojen ja keskivartalon lihaksia sekä asentoaistia ja ajoitusta, jotka ovat kaikki tärkeitä taitoja urheilussa ja elämässä turvallisen ympäristössä liikkumisen kannalta.

Kognitiivinen

Luova

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Leikkipaikka todella antaa uuden syyn vierailla Bognor Regisissä.

Oliver Hansen

Ympäristöpalvelut ja strategiapäällikkö

Arun District Council

Bognor Regis Beachin leikkikenttä

West Sussex, Bognor Regis PO21 1BL, UK