Cawthra Park, Toronto

Isovanhemman unelma!

Kuka ei haluaisi parasta lapsenlapsilleen? Torontossa yksityinen lahjoittaja halusi kunnostaa vanhan Cawthran puistossa sijaitsevan leikkipaikan lapsenlapsilleen. Vierailtuaan useilla lähialueen leikkipaikoilla, hän päätti valita puistoon KOMPANin leikkivälineet täyttääkseen toiveensa ainutlaatuisesta leikkipuistosta, joka sisältää paljon leikkiarvoa hänen lapsenlapsilleen.

Nyt puisto on täynnä laadukkaita leikkivälineitä, jotka on tehty kestämään sukupolvelta toiselle. Tämä leikkipuisto on vakuuttanut värikkyydellään ja leikkitoiminnoillaan jopa kaikkein kriittisimmän yleisön - isoäidin, joka haluaa kaikkein parasta lapsenlapsilleen.

Tärkeiden elämäntaitojen oppimista leikkisillä tavoilla

Kiipeilyverkon sisältävä leikkitorni tarjoaa paljon leikkimahdollisuuksia. Kiipeilyverkko haastaa kaikenikäiset lapset kehittäen lihasvoimaa ja ristikkäiskoordinaatiota. Tämä taito käyttää aivojen molempia puoliskoja edistää luku- ja ajattelutaitojen kehittymistä. Motoriset taidot kehittyvät, kun lapset kiipeävät ylös, alas ja ympäri, työntävät ja vetävät Verkkopyörremyrsyä ja hyppäävät siitä pois. Kun lapset neuvottelevat leikkisästi roolijaoista Verkkopyörremyrskyssä leikkiessään, heidän sosiaalis-emotionaaliset taitonsa kehittyvät. Tämä uusi leikkipuisto tarjoaa siis monia leikkisiä tapoja tärkeiden elämäntaitojen oppimiseen.

Kognitiivinen

Luova

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Cawthra_horizontal1.jpg

He rakastavat sitä! Lapsista, jotka voivat vain istua eikä edes seistä aina jopa vanhempiin asti.

Howard Nauboris

Johtaja

Cosburn Naubori

Cawthra Park, Toronto

Ontario, Toronto M5R 3E2, Kanada