Leikki- ja ulkokuntoiluvälineiden asennus


Anna ammattilaisten hoitaa asennus puolestasi

Leikki- tai liikuntapaikkaa asentaessasi et voi tinkiä tulevien käyttäjien turvallisuudesta. KOMPANilta löytyy kokemusta välineiden asennuksesta yli 50 vuoden ajalta, joten olipa projektisi sitten pieni tai suuri, annathan meidän auttaa myös sinua!

Asennuspalvelumme opastaa sinua sääntöjen ja turvallisuusmääräysten kiemuroissa ja auttaa ottamaan huomioon tarpeelliset varotoimenpiteet leikki- tai ulkoliikuntapaikkaa asennettaessa. 

 

Mitkä ovat yleisimpiä sudenkuoppia leikkipuistoa asennettaessa?

Suuren, laajalla kattauksella leikkivälineitä varustetun leikkipuiston asentaminen vaatii aikaa sekä osaavan tiimin asentajia. Siksi priorisoimmekin ammattilaisia, joilla on jo ennestään kokemusta KOMPANin leikkivälineiden asentamisesta. 

Tallinnan kaupunki halusi spektaakkelimaisen upean ja heille räätälöidyn 10 metriä korkean Robinia-linnan. Linna on maailman suurin KOMPANin Robinia-linnoista, ja sen asentamiseen tarvittiin jopa 10 nostinta. Asennustyö vaati siis kokonaisen ammattiasennustiimin. 

 

Onko pienemmän leikkipuiston asentaminen helpompaa?

Saatat ajatella, että pienemmän leikkipuiston asentaminen on helppoa, ehkäpä jopa hauska tee-se-itse-projekti. Tulevien käyttäjien turvallisuuden takaamiseksi asennuksessa on kuitenkin aina huomioitava monen monta asiaa.

Pienempi leikkipuisto on usein hyvä ratkaisu pienten alueiden käytön optimointiin, ja valitessasi perustuotteitamme asennus on yleensä nopeammin hoidettu. Pidämme kuitenkin aina huolen, että saat juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen leikkipaikan. 

Kaipaatko inspiraatiota? Tutustu erilaisiin valmiisiin leikkipaikkaratkaisuihimme!

Vaatiiko ulkokuntoiluvälineiden asentaminen kokemusta?

Turvallisuus ja kestävyys ovat tärkeitä seikkoja ulkokuntoiluvälineitä suunniteltaessa ja asennettaessa. KOMPANilla on laadukkaat ratkaisut, ja asennustiimi huolehtii, että kaikki on koottu ja asennettu oikein - näin varmistetaan turvalliset ja tehokkaat treenit käyttäjille.

 

Suunnitellessasi ja asentaessasi uutta leikkipuistoa tai ulkokuntoilupaikkaa sinun on huomioitava useita yksityiskohtia, kuten kohderyhmä, materiaalit, ympäristö, budjetti sekä erilaiset lait ja säädökset. 

KOMPAN on valmiina auttamaan kaikissa yllä mainituissa asioissa ja nostamme mielellämme taakan harteiltasi asennusta koskevissa kysymyksissä.

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon 

  • Budjetti: Välineiden määrä ja leikki- tai ulkokuntoilupaikan koko riippuvat budjetistasi. Kun tiedämme budjettisi, meidän on helpompaa löytää sinulle sopivin ratkaisu.
  • Kohderyhmä: Kenelle puistosi on suunnattu? Tulisiko leikkipaikan sopia kaikille ikäryhmille ja pitäisikö sen suunnittelussa ottaa huomioon myös inklusiivisuus? 
  • Ympäristö: Suunnitteletko leikkipaikan rakentamista puistoympäristöön? Silloin puiset leikkivälineet saattaisivat luoda upean tunnelman. Tai ehkäpä haluat korostaa jotain alueella vallitsevaa teemaa ja räätälöidä leikkivälineet juuri sinun tarpeisiisi?
  • Materiaalit ja pinnoite: Haluaisitko Robinia-puusta vai teräksestä valmistettuja leikkivälineitä? Tai ehkäpä kierrätysmateriaaleista valmistetut GreenLine-välineet sopisivat tarpeisiisi parhaiten? Entä haluaisitko alustaksi hiekkaa, nurmikkoa vai FLEXOTOP™ ECO -pinnoitettamme?

 

 

 

 

Oletko valmis uuteen projektiin?