COROCORD™ korkealuokkaiset materiaalit

Suunniteltu kestämään

3-elementer.jpg

Teräsmasto 

Avaruusverkon keskipisteenä on laadukkaasta, saumattomasta teräksestä valmistettu masto. Maston rakenne parantaa staattisuutta ja tasoittaa avaruusverkon värähtelyjä. Vakiomastot ovat kuumasinkittyjä, ja valittavana on myös jauhemaalaus RAL-väreillä.

Corocord-köysi

Corocord-köydet ovat erityistä Hercules-tyyppiä; niissä on sinkityt, kuusisäikeiset teräsvaijerit ja teräsvaijeriydin, ja niitä on lähes mahdotonta kuluttaa poikki. Kukin säie on kääritty tiukasti polyesterinyöriin, joka sulatetaan säikeeseen niin, että kun alkukitka on poistanut pintakuidut, säikeen suojaksi jää kovempi polyesteripinnoite, mikä saa köydet kestämään kulutusta ja ilkivaltaa erittäin hyvin. Vahvistettuja Corocord-köysiä valmistaa ainoastaan Corocord, ja niitä käytetään vain Corocordin köysiratkaisuissa. Kuluneet tai rikotut köysiosat voidaan vaihtaa paikan päällä.

S-kiinnikkeet

Corocordin S-kiinnikkeitä käytetään Corocordtuotteiden yleiskiinnikkeinä. Ne ovat ruostumatonta terästä, ja niiden halkaisija on 8 mm. Päät on pyöristetty ja koko kiinnike on puristettu köyden ympärille hydraulisella erikoispuristimella. Siksi niitä ei voida irrottaa perinteisillä työkaluilla.

PP-Coconut-Rope.jpg

PP-KOOKOSKÖYSI

Kookostyylinen PP-köysi on halkaisijaltaan 150 mm. Sen teräsvaijeriytimen kummassakin päässä on silmukat, joiden avulla köysi kiinnitetään muihin kiinnityselementteihin.

SICHERUN.jpg

TURVAKÖYSI / TURVA-ANKKURI 

Neljällä kiristyspisteellä varustetun välineen jokainen pääköysi (avaruusverkon reunaköydet) on varustettu ylimääräisellä turvaköydellä. Jos jokin pääkiinnityksistä pettäisi, turvaköysi varmistaisi avaruusverkon vakauden.

Corocord-mast-membranes.jpg

COROCORD-MASTOMEMBRAANIT

Corocord-membraanilevyt koostuvat kitkankestävästä, liukuhihnalaatuisesta kumimateriaalista, joka kestää myös hyvin UV-säteilyä. Testattu ja täyttää tiukat PAH-vaatimukset. Membraaniin on upotettu neljä polyesterikudoksesta valmistettua suojakerrosta. Suojakerrosten ja kahden pintakerroksen kanssa sen kokonaispaksuus on 7,5 mm. Kalvoja on erittäin vaikeaa vahingoittaa linkkuveitsellä verrattuna esimerkiksi tavanomaisiin 1–2 mm:n paksuisiin telttamateriaaleihin. Membraaneja on saatavilla eri värisinä.

Corocord-aluminium-Clamps.jpg

COROCORD-ALUMIINIKIINNIKKEET

Corocord-alumiinikiinnikkeitä käytetään teräspylväiden ja köysien välisinä kiinnikkeinä. Kaksi alumiinivalosta ruuvataan yhteen. Näin kiinnikkeen korkeus on säädettävissä.

Corocord-membranes.jpg

COROCORD-MEMBRAANILEVY

Corocord-membraanilevyt valmistetaan kulumista ja UV-säteilyä kestävästä kumista, jossa on nelikerroksinen polyesterivahvike. Vahvistetuissa Corocord-tuotteissa on kaksi pintakerrosta, ja niiden kokonaispaksuus on 7,5 mm. Rakenteensa ansiosta membraanit ovat viillonkestäviä ja lähes ikuisia.