COROCORD™-köysirakenteiden kustomointi

Leikkiä sinun tavallasi

Corocord-köysikiipeilyrakenteet tarjoavat ainutlaatuisia leikkikokemuksia: niiden kolmiulotteisessa köysiympäristössä lapset voivat liikkua vapaasti kaikkiin suuntiin.

Valikoimasta löytyy useita erilaisia vakiotuotteita, kuten ikonisia Avaruusverkkoja (Spacenet), Ketteryysverkkoja, kupoleita, kaaria, silmukoita, siltoja, leikkitorneja ja verkkomaailmoja, joista löytyy jokaiselle ikäryhmälle, budjetille, tarpeelle ja ympäristölle sopivia vaihtoehtoja. 

Corocord-köysikiipeilyratkaisut voidaan myös räätälöidä membraanien, laajennuksien ja värien avulla. Lisäosilla ja väreillä saadaan helposti lisättyä leikkivälineisiin hauskuutta, leikkimahdollisuuksia ja näyttävyyttä. 

Valitse siis vakiotuote laajasta valikoimastamme ja muokkaa se halutessasi toiveidesi ja tarpeidesi mukaiseksi helposti lisäosilla ja väreillä.

 

 

Esimerkkejä kustomoinnista

 

 

Avaruusverkkojen kustomointi

  Avaruusverkot 3 versiota_numeroitu.jpg

1. Simppeli. Valitse haluamasi Avaruusverkko vakiotuotteiden valikoimastamme, kuten tämä COR31401 Makro Avaruusverkko.

2. Silmiinpistävä. Istuimien ja majojen lisääminen luo harmonisia, ansaitulle lepotauolle sopivia paikkoja. Köysien väriä muuttamalla saat tehtyä tuotteesta juuri suunniteltuun ympäristöön sopivanlaisen. 

3. Sensaatiomainen. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja muokkaa tuotteesta juuri niin näyttävä kuin haluat! Toiminnallisten lisäelementtien, kuten liukumäkien, membraanipintojen ja siltojen avulla Avaruusverkkoratkaisuja voidaan monipuolistaa vielä enemmän. Laajennusten avulla leikki jatkuu verkon ulkopuolella ja lisätoiminnot tuovat leikkiin variaatiota tarjoten kaikenikäisille ja -kykyisille lapsille aktiviteetteja tuntikausiksi. 

 

Ketteryysverkkojen kustomointi

  Ketteryysverkot 3 versiota_malli 1_numeroitu.jpg

1. Toimiva.  Valitse haluamasi Ketteryysverkko vakiotuotteiden valikoimastamme, kuten tämä COR10240 Ketteryyspaketti 24. 

2. Tyylikäs. Muokkaa tuote mieleiseksesi elementtejä ja toimintoja vaihtamalla sekä valitsemalla teeman sopiva köysien väri 8 eri vaihtoehdosta. Tässä esimerkissä vihreän ja hiekan väriset köydet sulautuvat luontomaisemaan tai erottuvat kaupungissa. 

3. Taidokas. Toiminnallisten lisäelementtien, kuten verkkojen, reittien, siltojen ja ramppien avulla ketteryysverkkoja voidaan monipuolistaa yhä haastavampien kokemusten saavuttamiseksi. Elementtejä ja toimintoja vaihtamalla ja yhdistämällä sekä tolppien ja köysien väriä vaihtamalla saat tehtyä ketteryysverkosta juuri haluamaasi teeman, ympäristöön ja ikäryhmään sopivan kokonaisuuden, joka saa lasten silmät kirkastumaan riemusta ja jännityksestä!  

 

  Ketteryysverkot 3 versiota_malli 2_numeroitu.jpg

1. Mallikelpoinen. Valitse haluamasi Ketteryysverkko vakiotuotteiden valikoimastamme, kuten tämä COR10250 Ketteryyspaketti 25.

2. Mieluisa. Valitse tolppien väri 16 vaihtoehdosta sekä köysien väri 8 vaihtoehdosta ja yksilöi tuote helposti leikkipaikan ja ympäristön värimaailman mukaan. Vaihda halutessasi elementtejä toisiin.

3. Mielikuvituksellinen. Voit myös suunnitella täysin omanlaisesi ratkaisun valitsemalla sopivat toiminnot, osiot ja laajennukset useista eri vaihtoehdosta. Viimeistele kokonaisuus teemaan sopivalla värimaailmalla tolppien, köysien ja kiekkojen väriä vaihtamalla.

 

Muiden Corocord-köysirakenteiden kustomointi

Muutkin Corocord-vakiotuotteemme ovat muokattavissa erilaisten lisäosien, membraanien ja värien avulla. Muokkausmahdollisuudet ja -vaihtoehdot vaihtelevat tuotteittain, ja autamme sinua mielellämme sopivien kustomointiratkaisujen löytämisessä. 

 

Muut Corocord verkot 3 versiota_numeroitu.jpg

1. Yksinkertainen. Valitse haluamasi köysikiipeilytuote vakiotuotteiden valikoimastamme, kuten tämä COR24301 Crumb-verkko. 

2. Yksilöllinen. Yksilöi tuote ympäristöön sopivaksi värejä ja toimintoja muuttamalla. 

3. Yllättävä. Lisää halutessasi tuotteeseen näyttävyyttä ja leikkiarvoa lisäosilla ja valitsemalla sopiva tolppien, köysien ja kiekkojen väri useasta vaihtoehdosta.  

 

Lisätietoja kustomoinnista

Jos haluat lisätietoja laajasta Corocord-vakioratkaisujen yksilölliseen kustomointiin tarkoitettujen tuotteiden valikoimasta, ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Huomaa, että hinnat ja toimitusehdot vaihtelevat kokoonpanojen mukaan.

 

Yhteydenotto

Tuote on vastannut odotuksia, joten olen todella tyytyväinen. Frisbee-kiipeilyverkko on leikkisä ja tyylikäs maamerkki, joka sopii hyvin Brita Marian puistoon. Lisäosien lisääminen välineelle oli helppoa ja ne tuovat siihen kivasti monipuolisuutta.

Nina Mamia

Vihersuunnittelija, Kokkolan kaupunki

Related News