Tehdään visioistasi totta  

Arkkitehdit ovat keskeisiä sidosryhmiä KOMPANille ja asiakkaillemme. Toteutamme arkkitehtien kanssa tiloja, joissa kaikenikäiset ja -kykyiset voivat nauttia leikistä tai liikunnasta. Jokaisessa tilansuunnitteluprosessissa otetaan huomioon hankkeen toiminnalliset ja esteettiset tavoitteet sekä tietyn tilan ja sen ympäristön erityispiirteet. Tavoitteenamme on varmistaa, että arkkitehtuurin sekä tulevien tilojen käyttäjien tarkat vaatimukset täyttyvät.

Jotta luoviin ja toiminnallisiin vaatimuksiin löydetään optimaalisimmat ratkaisut, KOMPAN tarjoaa tueksi leikin ja liikkumisen asiantuntijoita, kuten leikkikonsultteja, suunnittelijoita, insinöörejä, ​​teknikoita ja maisema-arkkitehteja. Tällä tavoin KOMPANin kanssa työskentely saadaan sovitettua vastaamaan tiettyä projektia ja sen tarpeita. KOMPAN tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja erilaisiin maisemiin ja kaupunkiympäristöihin, joissa erilaiset muotoilut ja laadukkaat materiaalit yhdistyvät haluttuun käyttäjäkokemukseen. Meillä on alan kattavin valikoima valmiita leikki- ja aktiviteettivälineitä. Välineitä voidaan tarvittaessa muokata, tai voit päättää, että suunnittelemme tilan alusta alkaen, jolloin siitä saadaan tehtyä ainutlaatuinen maamerkki erityisryhmämme KOMPAN Design Studion avulla.

Kun etsit inspiraatiota ja sopivia tuotteita, voit selata KOMPANin verkkosivustoa ja etsiä ja ladata kaikki tarvittavat tiedostot ja tekniset asiakirjat, joiden avulla voit suunnitella ainutlaatuisen ratkaisun leikki- ja aktiviteettitilaan. Seuraavat referenssit eri puolilta maailmaa edustavat joitakin ainutlaatuisia ratkaisuja, joita asiakkaamme ja heidän asiakkaansa ovat toteuttaneet yhdessä KOMPANin kanssa. Täältä saat inspiraatiota ja voit lukea lisää siitä, miten voit suunnitella ratkaisusi yhdessä ammattitaitoisten konsulttiemme kanssa ja käyttää arkkitehtuurivisiosi koko potentiaalin.

KOMPAN Design Studio

Me toteutamme leikki- ja liikuntapuistovisiosi 


Kompan design studio

Räätälöityjä ratkaisuja 

KOMPAN Design Studio on KOMPAN Groupin erikoisyksikkö, joka keskittyy toteuttamaan uusia, innovatiivisia leikkirakenteita ja -ratkaisuja, jotka on räätälöity täyttämään asiakkaidemme erityisvaatimukset. Tämä erityinen, laajan kokemuksen leikkialalta omaava, suunnittelijoista, insinööreistä, maisema-arkkitehteistä ja muista asiantuntijoista koostuva työryhmä on sitoutunut lisäämään luovuutta ja leikkiarvoa räätälöityihin ratkaisuihin.

KOMPAN Design Studio hyödyntää koko KOMPAN-asiantuntijaverkostoa ja tekee tiivistä yhteistyötä KOMPAN Play ja Sport & Fitness Institutien kanssa. Toisin sanoen, ratkaisustasi tulee esteettisesti ja toiminnallisesti juuri sitä, mitä olit kuvitellutkin, ja sekä asiakkaasi että tilan käyttäjät voivat olla hankkeesta ylpeitä. KOMPAN Design Studio toimii läheisessä yhteistyössä myös ulkopuolisten kumppaneiden, kuten arkkitehtien, maisema-arkkitehtien, insinöörien ja muiden asiantuntijoiden kanssa suunnitellakseen oikeanlaisen, asiakkaan tarkat vaatimukset täyttävän ratkaisun.

Suunnitellessaan näitä erityisiä ratkaisuja tiimimme etsii koko KOMPAN-verkoston avulla parhaat materiaalit, joilla saadaan tehtyä ainutlaatuisia tuotteita, jotka toimivat parhaiten maaston ja muiden kohteen asettamien ​​edellytysten kanssa. KOMPAN Design Studion avulla voit kommunikoida yhden kumppanin kanssa ideasta toteutukseen, ja näin voimme taata johdonmukaisen ja kokonaisvaltaisen konseptin.

LATAA 2D- JA 3D-PIIRRUSTUKSET

Jokaisen tuotesivun "LATAA"-osiosta saat ladattua sekä 2D- että 3D-piirrustukset, joita voit hyödyntää seuraavassa projektissasi.

Tarvitsetko jotain muuta?

Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarvitsemasi tiedot.

Materialer.png

Resurssit

Tarjoamme sinulle kaikki projektiisi tarvitsemasi resurssit.

raadgivning.png

Konsultointi

Tuemme ja ohjaamme sinua projektin valmistumiseen saakka. 

ide.png

Ideasta toteutukseen 

Toteutamme ainutlaatuisia projekteja ideoidesi pohjalta. 

viden.png

Jaettua tietoa 

Jaamme vuosikymmenten kokemuksemme kanssasi.

Haluatko suunnitella ainutlaatuisen leikki- tai liikunta-alueen?

Me voimme auttaa sinua!