Eiffel-torni, Pariisi

KOMPANin leikkipuistot ympäröivät yhtä maailman suosituimmista monumenteista viihdyttäen ja laajentaen matkailijoiden ja paikallisten elämystä.

Puiden varjossa ja lyhyen kävelymatkan päässä yhdestä maailman vaikuttavimmista ikoneista sijaitsee useita KOMPANin leikkipuistoja. Joka vuosi miljoonat pariisilaiset ja turistit vierailevat Eiffel-tornia ympäröivissä puistoissa, jotta he voivat ihailla tornia, rentoutua puistossa, kokoontua piknikille tai leikkiä leikkipaikoilla. Leikkipaikat ovat kovassa käytössä, mutta jopa monien vuosien jälkeen KOMPANin leikkivälineet ovat pysyneet turvallisina ja hauskoina vaatien vain hyvin vähän huoltoa.

Rajoja muuttava torni sekä leikkivälineet

Eiffel-torni rakennettiin vuoden 1889 maailmanmessuille ilmaisemaan modernien insinöörien taidetta. Tuolloin torni symboloi tieteellistä edistystä, joka määritteli uudelleen rajat sille, mikä on mahdollista. KOMPANin leikkipaikat pyrkivät kannustamaan lapsia tutkimaan ja kehittämään rajojaan, jotta heistä voisi mahdollisesti tulla tulevaisuuden tutkijoita ja taiteilijoita.

Eiffel-tornia ympäröivissä puistoissa on laaja valikoima KOMPANin leikkipuistovälineitä kaikenikäisille lapsille. Lapset voivat kehittää taitojaan modernissa Galaxy-teräsrakenteessa, perinteisissä leikkimökeissä, leikkihöyryjunassa, monissa erilaisissa jousikeinuissa ja Löytöretkeilijän kupolissa, joka tarjoaa kolmiulotteisia kiipeilymahdollisuuksia.

Fyysisyyttä kehittävä

Emotionaalisuutta kehittävä

Kognitiivisuutta kehittävä

Luovuutta kehittävä

EiffelTowerChampDeMarsTrainPlay.jpg

EiffelTowerChampDeMarsPlay.jpg

Eiffel-torni

Île-de-France, Pariisi 75007, Ranska