ELEMENTS™ ESSENTIALS

Leikin ytimessä

Kaikki lapset tarvitsevat joskus paikan, jossa pääsee purkamaan energiaa ja kokeilemaan fyysisiä kykyjään leikin avulla. ELEMENTS™ ESSENTIALS on kaikki, mitä tarvitset toteuttaaksesi leikkipuiston, joka on hauska ja fyysisesti haastava kaikenikäisille lapsille. Tuotteet ovat täynnä fyysistä leikkiä, joka koostuu perinteisistä leikkitoiminnoista, kuten ryömimisestä, kiipeilystä ja liukumisesta, mikä takaa leikin jatkumisen pitkään, korkean fyysinen aktiivisuuden ja monipuolisen fyysisen kehityksen.

Uusissa ELEMENTS™ ESSENTIALS -tuotteissa, joissa käytetään samaa pohjarakennetta kuin korkealuokkaisissa ELEMENTS™-leikkiratkaisuissamme, yhdistyvät ensiluokkainen ulkonäkö, korkealaatuinen rakenne sekä houkuttelevat KOMPAN-takuuehdot. ELEMENTS ESSENTIALS sopii useimpiin budjetteihin ja mihin tahansa ympäristöön. Katso kuvastosta sinulle sopivin ratkaisu. 

 

TUTUSTU ELEMENTS™ ESSENTIALS -KUVASTOON TÄSTÄ

Elements essentials insert.png

Perustuu ensiluokkaiseen suunnitteluun

Elements_Essentials_horisontal1.jpg

Uusissa ELEMENTS™ ESSENTIALS -tuotteissa, joissa käytetään samaa pohjarakennetta kuin korkealuokkaisissa ELEMENTS™-leikkiratkaisuissamme, yhdistyvät ensiluokkainen ulkonäkö, korkealaatuinen rakenne sekä tutut houkuttelevat KOMPANin takuuehdot.     

Leikkiä kaikenikäisille

Elements_Essentials_horisontal2.jpg

Uudet ELEMENTS™ ESSENTIALS -tuotteet vastaavat kaikenikäisten lasten kehitystarpeisiin. Räätälöi leikkipuisto pienille lapsille sopivaksi esikouluikäisille (2-6-vuotiaat) suunnatun portfolion tuotteilla tai tee siitä vanhemmille lapsille sopiva kouluikäisille (4-12-vuotiaat) suunnatun portfolion tuotteilla. Voit myös tehdä leikkipuistosta kaikenikäisille sopivan ainutlaatuisilla kaikenikäisille (3-10-vuotiaat) suunnitellun portfolion tuotteilla.

 

Räätälöintivaihtoehdot

Elements_Essentials_horisontal3_wroof.jpg

Kaikki ELEMENTS™ ESSENTIALS tuotesarjan leikkirakenteet ovat saatavana katoilla tai ilman tai aurinkopurjeella, joka suojaa auringolta. Kolmen eri väriteeman ansiosta tuotteet saa sopimaan mihin tahansa ympäristöön.