Sportpark Freilassing

Euroopan suurin ulkokuntoilupuisto

Euroopan suurin ulkokuntoilupuisto

'Terveys on tärkein asia elämässä' on yksi Max Aicherin pääperiaatteista, ja uusi tapa edistää sitä on hänen kuntokeskuksessaan sijaitseva suuri ulkokuntoilualue. 

Pääajatuksena oli toteuttaa ulkotila, joka vastaisi sisäkuntosalin kuntoilumahdollisuuksia ja joustavuutta. Ulkokuntoilupuiston suunnittelussa onnistuttiinkin tältä osin, ja nykyään kaikilla jäsenillä on mahdollisuus urheilla ulkona keväisin ja kesäisin, kun säät suosivat.

Katso alla olevalta videolta, miltä puisto näyttää ja miten urheilupuiston johtaja kommentoi sen tuomia uusia mahdollisuuksia.

Freilassing Saksa

Urheilun ykkönen

Sportpark Freilassing on alueen johtava kaupallinen urheilu- ja kuntokeskus. Sen tavoitteena on tarjota terveyttä ja hyvinvointia kaikille. Lue lisää heidän verkkosivuiltaan

Katso alla oleva video ulkokuntoilupuiston avajaisista.

Hauskaa urheilua neljällä eri alueella

Hauskaa urheilua neljällä eri alueella

Ulkokuntoilupuisto on jaettu neljään eri alueeseen. Jokainen alue tarjoaa erilaisen kuntoilukokemuksen ja tällä tavoin vetoaa eri käyttäjäryhmiin - nuoriin sekä vanhoihin. Street workout -alueella huippu-urheilijat voivat tehdä kehonpainoharjoittelua. Cross training ja bootcamp -harjoittelulle on omat alueensa ja niissä voivat kuntoilla aloittelijat, seniorit ja vammaisetkin. Neljäs alue on vapaan harjoittelun alue, jossa pidetään ulkojooga- ja -tanssitunteja. 

Kaiken kaikkiaan puisto on jalkapallokentän kokoinen, mutta kapasiteetti on paljon suurempi. Siellä voi kuntoilla yli 150 ihmistä samaan aikaan. 

Fyysinen

Freilassing-concept.jpg

Konseptista ->

Freilassing-construction.jpg

-> rakentamalla ->

Freilassing-realisation.jpg

-> toimiva ulkokuntosali

Voin suositella sitä kaikille. Se ei ole vain trendi. Puisto on koukuttava.

Michael Gillitz

Urheilupuiston johtaja

Sportpark Freilassing