Frimley Lodge Park leikkipuisto

Kunnostettu leikkipuisto tekee puistosta houkuttelevan kaikille

Frimley Lodge Park tekee vaikutuksen kaikkiin taaperoista kouluikäisiin, jopa vanhempiin. Leikkipuiston monipuoliset aktiviteetit tarjoavat jokaiselle jotakin, jopa kouluikäisille, jotka pitävät leikkipuistoja usein liian lapsellisina. Se todella on koko perheen leikkipuisto, joka saa lapset haluamaan palata kerta toisensa jälkeen iästään ja kyvyistään riippumatta.

Läheisten koulujen lapsilla on ollut tärkeä rooli leikkipuiston valinnassa. Lapsia pyydettiin valitsemaan heidän suosikkiratkaisunsa, ja lopulta KOMPAN oli lasten suosikki! Leikkipaikka on myös suosittu vanhempien keskuudessa, koska avoimen rakenteen ansiosta he voivat valvoa lapsiaan melkein missä kohtaa puistoa tahansa.

KOMPAN Play Institute tutki Frimley Lodge Parkissa leikkipuiston käyttöä.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja tutkimuksen tuloksista

Leikkiä kaikenikäisille ja -kykyisille

Leikkipuiston suuri ja upea linna tykkeineen ja aarrearkkuineen tarjoaa lapsille monenlaisia leikkitoimintoja, jotka kehittävät sekä heidän fyysisiä että kognitiivisia taitojaan. Linnassa on sisäänkäynti, joka mahdollistaa leikkimisen kaikenikäisille ja -kykyisille lapsille. Siinä on myös kiipeilyverkko, joka tuo lisähaastetta sitä kaipaaville. Jännittävä putkiliukumäki auttaa tilanhahmotuskyvyn kehittymisessä. Tuplaköysiradalla lapset voivat haastaa toisensa ja kisata, kumpi pääsee toiseen päähän ensin. Samalla lasten sosiaaliset ja emotionaaliset taidot, kuten yhteistyökyky ja oman vuoron odottaminen, kehittyvät. Tipi-karuselli tarjoaa kaikille vammaisille lapsille sosiaalista ja fyysistä leikkiä joko makuulla, istuen tai seisten. Pyörätuolikarusellissa voivat pyöriä kaikki. Pyörimisliike kehittää tasapainoa ja tilanhahmotuskykyä.

Kognitiivinen

Luova

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Frimley_Horizontal.jpg

Frimley_Horizontal3.jpg

Frimley-Horizontal2.jpg

Tulemme tänne taas tänään. Ja tulemme tänne ensi viikolla ja sitä seuraavalla viikolla

Hayley Auton 

Äiti

Frimley Lodge Park -leikkipuisto

South East , Mytchett , Englanti