GALAXY™ - siisti leikkimagneetti

GALAXY™ saa kouluikäiset ja (esi)teinit liikkumaan ja leikkimään!  

GALAXY™ -rakenteiden päheä ja epätavallinen leikkiin kutsuva tyyli herättää jopa vastahakoisimpien ja passiivisimpien (esi)teinien uteliaisuuden ja halun leikkiä. Lapset eivät ensinäkemältään tiedä, miten GALAXY™ -rakennetta tulisi käyttää - heidän on löydettävä reitti ylös ja askel askeleelta selvitettävä, miten liikkua rakenteessa. Ja matkan varrella lapset kokevat yllätyksiä, kun jotkin osat yhtäkkiä liikkuvat. 

GALAXY™ tarjoaa edistyksellistä kiipeilyä sekä pysty- että vaakasuoraan, dynaamista pyörimistä, joka saa pään pyörälle, voima- ja tasapainoharjoitusta sekä mahtavia oleskelupaikkoja sosiaaliseen vuorovaikutukseen ystävien kanssa.   

Kutsuu mukaan kaikenkykyiset 

GALAXY™ -rakenteet toivottavat kaikenikäiset ja -kykyiset lapset tervetulleiksi ollessaan erittäin helppopääsyinen ja täynnä maan tason leikkitoimintaa.

Avoimen ja läpinäkyvän rakenteen ansiosta pyörätuolia tai rollaattoria käyttävät lapset voivat päästä rakenteen luokse, mennä sen alle ja sisälle, ja olla siellä vuorovaikutuksessa rakenteessa kiipeilevien ystävien kanssa.

GXY_inclusive_dianalund_carer.jpg

Väriteema jokaiseen teemaan ja ympäristöön

Galaxy_Relaunch_-Urban-Jungle_TERRA_web.jpg

Galaxy_Relaunch_-Seven-Seas_NEPTUNE_web.jpg

GALAXY™ värimaailma 

GXY colour options webgraphic_1374x800_no text.jpg

Tämän leikkikentän tuotteet