JÄTIT - Jättiläisen vahvuus ja koko

Erinomainen rakenteellinen kestävyys

JÄTIT on suunniteltu älykkäästi toteutetuilla vakaustekniikoilla, mikä tekee näistä korkeista rakenteista vankkoja ja kestäviä kovassakin käytössä ja tuulessa. 

Molemmissa tornikorkeuksissa (7 tai 9 metriä) on kuusikulmainen keskiosa ja tukevat sivutornit. Sen vuoksi torniyksiköt ovat äärimmäsen vahvoja ja tukevia. Avoimet teräsverkkopaneelit varmistavat suuren ilmavirtauksen pääsyn rakenteen läpi sekä ristisidoksen erinomaisen vakauden.

Takuut: Tolpat: elinikäinen. Maali: 10 vuotta

Kuuntele insinöörin selostus JÄTTIEN rakenteellisesta kestävyydestä

Kestävät kuvioidut paneelit 

Läpinäkyvät paneelit on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaatista, jonka paksuus on 15 mm.

Graafiset kuviot lisätään ainutlaatuisella kaksikerroksisella tulostuksella, jossa kuva on sisäkerros ja läpinäkyvä toinen kerros toimii suojana. Sekä paneeli että lakka on UV-stabiloitu estämään haalistumista auringossa.

Lisäksi graafiset tulosteet asetetaan paneelien ulkopinnalle, jotta kuvio ei vaurioidu lasten leikkiessä. Kaikki kuvioidut paneelit sijoitetaan korkealle tornin yläosaan ulottumattomiin ilkivallan estämiseksi.

Takuut: Paneelit 10 vuotta. Tuloste 5 vuotta

Kuuntele insinöörin kertomus kestävien kuvioitujen paneelien tekniikasta

50-vuotta todistettua laatua

Myös JÄTTIEN lähtökohtana on KOMPANin testattu ja markkinoiden hyväksymä leikkirakennealusta, joka on menestynyt markkinoilla jo yli 50 vuotta. 

Tämä erittäin vahva ja ilkivallankestävä alusta on tehty kestämään koko eliniän, ja siinä käytetään kuumasinkittyjä ja jauhemaalattuja teräspylväitä ulkoympäristössä tapahtuvan korroosion estämiseksi.

HPL-tasot ovat erittäin vankkoja ja pystyvät kannattelemaan useita leikkiviä lapsia kaikissa sääolosuhteissa vuosien ajan. EcoCoreTM-paneelit ovat valmistettu kestävästä ja ympäristöystävällisestä PE:stä, jonka ydin on 100% kierrätettyä materiaalia. 

Takuu: Tolpat: elinikä. Maali: 10 vuotta

 Rakennetta tukevoittava sivukasetti 

Horisontal2_1200x1200.jpg

 Teräsvahvistetut köydet

Horisontal1_1200x1200.jpg

Kuumasinkitty teräs

Horisontal_1200x1200.jpg