Givskud Zoo -eläintarha, Tanska

ORGANIC ROBINIA -LEIKKIKENTTÄKYLÄ TUO KAPPALEEN LUONTOA KESKELLE ELÄINTARHAA

ORGANIC ROBINIA -tuotteet tarjosivat täydellisen ratkaisun. Givskud Zoo -eläintarhan iso leikkikenttä on vaikuttava näky, joka houkuttelee perheitä tarjoamalla eläintarhapäivään hauskaa lisätekemistä.

ORGANIC ROBINIA -välineet seurailevat luonnon muotoja ja innostavat leikkimään ja liikkumaan. Ympäristöystävällinen puumateriaali kestää vuosikausia. Leikkipaikka tarjoaa kokemuksia, jotka saavat lapset kiinnostumaan luonnosta, ja vanhemmat voivat rentoutua katselemaan. Luonnollinen ulkoympäristö innostaa sosiaaliseen vuorovaikutukseen muiden lasten kanssa. Leikkialueet tarjoavat terveellistä ja haastavaa tekemistä Givskud Zoo -eläintarhassa vieraileville perheille.

ORGANIC ROBINIA -LEIKKIKENTTÄKYLÄ TUO KAPPALEEN LUONTOA KESKELLE ELÄINTARHAA

Tanskalainen Givskud Zoo -eläintarha halusi tarjota kävijöilleen uutta nähtävää rakentamalla uuden ulkoleikkialueen. Haussa oli ratkaisu, joka sopisi eläintarhan luonnonläheiseen ilmeeseen ja vapaasti puistossa käyskenteleviin eläimiin

"Tämän tyyppiset leikkikentät tukevat kielenkehitystä, sosiaalisia taitoja ja integraatiota kouluissa ja hoitopaikoissa, mutta myös asuinalueilla ja julkisilla leikkipaikoilla."

Gitte Bossow

Leikkikenttäkonsultti

KOMPAN Denmark

Givskud Zoo

Jutland, Givskud 7323, Denmark