Harzdrenalin, Saksa

Adrenaliinia koko perheelle

Saksan yhden suurimmista seikkailupuistoista, Harzdreanalin, vierailijat pääsevät haastamaan itseään äärirajoille. Seikkailupuisto sijaitsee matalalla Harzin vuorijonolla, ja siellä rohkeat teini-ikäiset ja aikuiset liitävät laaksoa alas Euroopan pisintä tuplaköysirataa pitkin, syöksyvät syvyyksiin valtavalla keinulla tai laskeutuvat alas 43 metriä syvälle padolle. Entä pienet lapset? He voivat kokea suuria seikkailuja viereisellä leikkikentällä.

KOMPANin laajan tuotevalikoiman avulla pystyttiin vastaamaan asiakkaan erityisiin toiveisiin, kun leikkipaikan haluttiin sulautuvan ympäristöön tarjoten samalla aikuisten kokemia elämyksiä lapsille pienoiskoossa. Köysiradan, kieppuvan keinun tai kiipeilypalikoiden kaltaisten elementtien avulla lapset pääsevät kokemaan samat jännittävät haasteet kuin heidän vanhempansa. Adrenaliini koko perheelle on taattu.      

 

 

Verkkosilta, köysirata, kieppuva keinu ja kiipeilypalikat

Mitä aikuiset kokevat nähtävyyksissä, sitä pienet lapset kokevat leikkikentällä. Aikuiset pääsevät toimintoihin ylittämällä ensin riippusillan. Tämän haasteen myös lapset voivat kokea verkkosillalla. Se harjoittaa tasapainoa, tilanhahmotuskykyä ja koordinaatiotaitoja, koska seisominen sillalla yksin tai muiden kanssa on haastavaa.

Kuka haluaa liitää yhtä nopeasti kuin aikuiset tuplaköysiradalla? Pienille lapsille tarkoitettu köysirata on täydellinen niille, jotka rakastavat nopeutta. Pitkä liuku harjoittaa käsivarren lihaksia ja kasvattaa lasten fyysistä itseluottamusta. Motoristen taitojen lisäksi KOMPANin välineissä kiinnitetään paljon huomiota sosiaalis-emotionaalisten taitojen kehittämiseen. Esimerkiksi kieppuvassa keinussa on tilaa useille lapsille. Siinä tarvitaan tiimityötä sopivan liikkeen löytämiseksi.

Haluatko kiivetä pystysuoraa seinää pitkin kuten aikuiset? Maailma käännetään ylösalaisin myös kiipeilypalikoissa. Lasten on mietittävä reittejä ja löydettävä oma tiensä, joka edistää loogista ajattelua ja ristikkäiskoordinaatiota.

Ei ole epäilystäkään siitä, että se, kuka hallitsee tämän leikkikentän, on yhtä rohkea kuin aikuiset!

Kognitiivinen

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Playground-Harzdrenalin_Detail_1.jpg

Playground-Harzdrenalin_Detail_4.jpg

Playground-Harzdrenalin_Detail_3.jpg

Kaikki ylimääräiset toiveet, kaikki tänne toteutetut erityistoiminnot ovat olleet juuri sellaisia kuin halusimme. 

Maik Berke

Harzdreanalinin perustaja

Harzdrenalin, Saksa

Niedersachsen, Elbingerode , Saksa