Heilurikeinu

Jännitys on paras motivaattori fyysiseen leikkiin ja hauskanpitoon  

Uusi Heilurikeinu vie jännittävän ja hauskan keinumiskokemuksen täysin uudelle tasolle massiivisen köysitangon ansiosta.

Pystyasennossa seisominen liikkuvan osan päällä on jo itsessään haastavaa, mutta heilurikeinun köysitangon päällä seisominen on myös hurjan hauskaa ja jännittävää.

Lapset voivat keinua yhdessä ja jutella samalla pitkulaisen köysitangon päällä. Mitä enemmän lapsia on köysitangon päällä, sitä kovempi on vauhti ja suurempi jännitys. Keinun liikkeelle saaminen vaatii yhteistyötä ja sitä, että lapset käyttävät sosiaalisia ja vuorovaikutuksellisia taitojaan.

Heiluvan köysitangon päällä seisominen kehittää lasten tasapainoa ja rytmitajua sekä keskivartalon lihasvoimaa.

Heilurikeinun kyydissä voi olla monessa eri asennossa. Siinä voi maata, istua tai seisoa, joten se soveltuu eri ikäryhmille ja erikykyisille käyttäjille.

 

Huokutteleva keinu, joka sopii mihin tahansa ympäristöön 

Heilurikeinun ainutlaatuisen rakenteen ja suuren leikkiarvon ansiosta se sopii mihin tahansa ympäristöön, kuten esimerkiksi puistoon, koulun pihalle tai julkiselle leikkipaikalle. Keinua voi käyttää joko erillisenä leikkivälineenä tai osana suurempaa keinukokoonpanoa tai tasapainoiluratkaisua, jossa askeltasot johtavat keinuun.  

Heilurikeinusta on kaksi versiota: 

Teräsrunko 

Kuumasinkitty teräsrunko tai limenvihreä jauhemaalaus

Robiniapuu 

Käsittelemätön robiniapuu tai ruskeaksi maalattu robiniapuu 

 

KOMPAN_190604_HJALLESE_31794_horisontal.jpg

KOMPAN_190604_HJALLESE_31780_horisontal.jpg

KOMPAN_190604_HJALLESE_31773_horisontal.jpg

Related News