Innovatiiviset tuotteet takaavat enemmän leikkiä

KOMPAN Play -instituutin uusi tutkimus osoittaa, että innovatiiviset tuotteet takaavat enemmän leikkiä.

Leikkipaikat ovat todetusti puistojen paikkoja, joissa lapset kuluttavat eniten energiaa. Siksi KOMPAN Play Institute toteutti tutkimuksen lasten ja heidän vanhempiensa säilyttämisestä hiljattain kunnostetulla leikkipaikalla Flag Pole Hillillä Dallasissa USA:ssa. Tutkimuksessa haastateltiin 177 aikuista ja 50 lasta.

"Ulkoleikkipaikka on hyväksi lapseni terveydelle ja tärkeä, koska voimme olla ulkona ja saada raitista ilmaa!", totesi vanhempi haastattelussa. KOMPAN Play -instituutin tekemä tutkimus osoittaa, että 98% vanhemmista piti leikkipaikkoja tärkeinä ja pääasialliset syyt ovat positiivinen vaikutus lasten terveyteen ja raitis ilma. Flag Pole Hillin uusi leikkipaikka, joka tekee vaikutuksen sekä lapsiin ja vanhempiin, lisäsi puiston käyttöä 77%.

73% vanhemmista ilmoitti, että heidän tärkein syy vierailla kyseisellä leikkipaikalla oli ainutlaatuiset tuotteet. Täten leikkipaikan houkuttelevuuden kannalta on tärkeää, että siellä on ainutlaatuisia leikkivälineitä eri ikäryhmille. Laaja valikoima leikkivälineitä varmistaa, että leikkialue on hauska ja houkutteleva kaikenikäisille ja -kykyisille.

Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoa tutkimuksesta ja lukeaksesi KOMPAN Play -instituutin viisi suositusta, kuinka suunnitella houkutteleva leikkipaikka, jossa lapset pysyvät leikkimässä keskimäärin yli 60 minuuttia.

Katso alta infograafimme tutkimuksesta ja sen tuloksista

Voit myös ladata infograafin klikkaamalla tästä. 

FI_FINAL_Texas retention study_infographic.png