GiantDomeFI.png

Täynnä hauskoja leikkimahdollisukksia 

Jättikupoli herättää välittömästi lasten uteliaisuuden. He haluavat heti kiivetä ylös! Kun he ovat huipulla, he tuntevat saavuttaneensa jotakin upeaa ja voivat ihailla kauas avautuvaa maisemaa.

Jättikupolissa on monentasoisia leikkitoimintoja ja tilaa yli 150 lapselle yhtä aikaa, joten se tarjoaa kokonaisen leikkipuiston yhdessä välineessä.

WowDesign.png

Saa lapset huokaamaan
ihastuksesta 

Värien ja monipuolisten leikkitoimintojen ainutlaatuinen yhdistelmä on leikkisä maamerkki, joka sytyttää lasten mielikuvituksen.

SocialPlay.png

Rohkaisee sosiaalisiin
leikkeihin

Oleskelupaikat edistävät sosiaalista leikkiä ja tarjoavat lepohetken monien fyysisten haasteiden välillä.

Sunshade.png

Aurinkopurje
lisäosana

Se estää jopa 88 % auringon säteilystä, ja saa lapset tuntemaan olevansa kuumailmapallon kyydissä korkealla taivaalla.

MONENTASOISIA HAASTEITA

Jättikupolissa viihtyvät monenlaiset käyttäjät, sillä se tarjoaa paljon myös maan tasolla olevia toimintoja. Riippukeinuissa, kookosköysissä ja simpukkaistuimissa voi viettää keinuvia lepohetkiä ja juttutuokioita. Innovatiiviset, lempeästi keinuvat istuimet tai erilaiset ryömittävät tunnelit ovat hauskoja kohtaamispaikkoja. Ja kilinät ja kolinat luovat kiehtovia äänitehosteita. Tilavassa rakenteessa on runsaasti fyysisiä haasteita, tunnusteltavia yksityiskohtia ja leikkimahdollisuuksia. Myös pyörätuolia tai kävelytukea käyttävät voivat osallistua leikkeihin.

Käden- ja jalansijat, liaanit, tikkaat, membraanit ja kiipeilytangot tarjoavat erilaisia reittejä ylös. Köysisokkelon läpi on päästävä, jos haluaa huipulle. Alas pääsee nopeasti ja sujuvasti jännittävää palomiehentankoa pitkin. Jos haluaa tulla hitaammin alas, voi liukua membraaneja pitkin tai kieppua kiharatangossa.

Saatavilla 6 erilaista väriteemaa

GiantDomeColourThemes.png