Kehikkoverkot

Kolmiulotteinen leikkimaailma 

COROCORD™- kehikkoverkot - täysin uusi köysileikki-innovaatioiden tuotesarja. Tuotesarja hyödyntää uutta teknologiaa, joka helpottaa räätälöintiä membraanien, teemojen ja värien avulla. Kehikkoverkoista on saatavilla viisi erilaista perusrakennetta, joihin saa lisää hauskuutta ja leikkimahdollisuuksia lisäämällä membraaneja, lisäosia ja teemoja.

Kehikkoverkoissa avautuu kolmiulotteinen köysiympäristö, jossa lapset voivat liikkua vapaasti kaikkiin suuntiin. Kehikkoverkon köysissä liikkuminen kehittää lapsen loogista ajattelua, ja köydestä toiseen siirtyminen kehittää lapsen koordinaatiokykyä ja voimaa.

Näytillä 

Kuva oikealla: Dragite dragonite teemalla ja lisäosilla. Väriksi valittu vihreä.  

Kuvat alla: Circite Flowite ja Medite lisäosilla. 

      circite_flowite.jpg                     Medite_add_on.png

Leikkiä kaikentasoisille

Monet maan tasolla olevat aktiviteetit ja sisäänkäynnit mahdollistavat leikin kaikenikäisille- ja tasoisille. Nuoremmat lapset voivat leikkiä rauhallisempia leikkejä alhaalla ja samalla olla vuorovaikutuksessa ylhäällä kiipeilevien vanhempien lasten kanssa.

Toimintarajoitteiset lapset voivat myös osallistua leikkiin, sillä pyörätuolilla pääsee rakenteen viereen leikkimään maan tasolta löytyviä aktiviteetteja. Ylhäällä näkyvä Circite Flowite tarjoaa liikuteltavia osia, riippumattoja, superkolmion ja äänikukkia. 

Läpinäkyvän rakenteen ansiosta maan tasolla leikkivät lapset voivat tuntea olevansa mukana muualla rakenteessa tapahtuvassa leikissä. He voivat koko ajan nähdä ja olla vuorovaikutuksessa yläpuolella leikkivien lasten kanssa.

Valitse lohikäärmeesi 

Dragite rakenne muuntuu mallin ja leikkiarvon mukaan. Samankaltaisesti muuntuvat kaikki perusrakenteet.  

Dragite_webgraphic_1600x500.png

1. Dragiten perusrakenne. Lohikäärme nukkuu. Uskallatko herättää sen henkiin? 2. Dragite membraanirakenteella. Lohikäärme on vähitellen heräämässä. Lohikäärmeen sydämen sisällä olevat membraanit lisäävät hauskuutta. Membraanit muodostavat sosiaaliseen leikkiin innostavia pieniä pesiä. 3. Dragite membraanireitillä. Polut innostavat fyysiseen leikkiin. 4. Dragite lisäosilla. Lisää lohikäärmeelle häntä, niin hupi jatkuu rakennelman ulkopuolellakin. Lisäosan ansiosta useammat lapset voivat leikkiä samaan aikaan. 5. Teemoitettu Dragite dragonite. Lohikäärme on hereillä ja venyttelee siipiään. Lisää teemoja ja valitse lohikäärmeen väri.  

 

 

Saatavilla viisi erilaista täysin läpinäkyvää perusrakennetta 

Kehikkoverkoista on saatavilla viisi erilaista täysin läpinäkyvää perusrakennetta, joiden korkeus vaihtelee 3:sta 6,4 metriin. Lisää hauskuutta ja leikkimahdollisuuksia saat lisäämällä membraaneja, lisäosia, teemoja sekä väri.

Scaling_Frame_Nets_w_dimensions.jpg  

Täynnä leikkiä missä tahansa ympäristössä 

COROCORD-kehikkoverkot toimivat leikkimagneetteina oli kyseessä sitten koulun piha, julkinen puisto tai esikoulu. Niiden erikoinen ulkomuoto houkuttelee lapset tutkimaan sitä ja käyttämään leikkiessä kehoaan ja mielikuvitustaan. Avoin, köysillä täytetty rakenne herättää lasten luovuuden siihen, miten päästä rakenteen läpi, yli, ali tai ympäri.

Kehikkoverkkorakenteet on helppo sisällyttää mihin paikkaan tahansa, jopa silloin kun tilaa on rajoitetusti. Kehikkoverkkojen jalanjälki on hyvin pieni, ja se vie leikin korkealle ylös ja kolmiuloitteisen köysiuniversuminsa sisälle.

Corocord_Netrammer_Preschool-Favourites_Cubite.jpg

Corocord_Netrammer_KingdomAndKastle_Dragite.jpg

   Corocord_Netrammer_Schoolyard-Magnet_Maxite-with-Theme.jpg

Väriteemat 

COROCORD Kehikkoverkot ovat saatavilla 5 galaktisella väriteemalla. Teemat käyttävät kirkkaita värejä, jotka vetoavat kaikenikäisiin lapsiin.  

Frame nets colour options webgraphic_1600x830.png

Related News