Karuselli kolmelle

Kannustaa eri-ikäisiä leikkimään yhdessä

KOMPANin uudessa kolmeistuimisessa karusellissa yhdistyy kaksi lasten suosikkipuuhaa – pyöriminen ja keinuminen. Uudessa karusellissa pienet lapset pääsevät kokemaan nämä kaksi hauskaa asiaa samanaikaisesti ja yhdessä ystävien kanssa. Samaan runkoon voi asentaa joko vauvaistuimen tai taaperoistuimen, jolloin eri-ikäiset lapset voivat leikkiä yhdessä.

Karusellin pyöriessä lapsi voi joko istua ja nauttia pyörityksestä tai harjoitella ottamaan itse vauhtia. Karuselli kehittää motorisia perustaitoja, kuten tasapainokykyä ja tilan hahmottamista.

Taaperoistuin on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin lapsen kykyjen mukaan. Varovaisemmat lapset voivat maata istuimen päällä vatsallaan ja tutustua siihen, miltä pyöriminen tuntuu, ennen kuin he istuvat pystyasennossa keinuistuimessa.

Myös aikuiset voivat istua taaperoistuimessa ja joko aloittaa leikin tai nopeuttaa karusellin pyörimistä.

Ihanteellinen päiväkoteihin 

Kaikkein pienimmät lapset voivat kokea keinumisen riemun istumalla turvallisesti KOMPANin vauvaistuimessa aikuisen valvoessa vieressä.

Karusellin pyöriessä lapset voivat olla vuorovaikutuksessa keskenään ja aikuisten kanssa, jolloin he kokevat vahvaa turvallisuudentunnetta. Kolmeistuiminen karuselli kehittää motorisia perustaitoja, kuten tasapainokykyä ja tilan hahmottamista.

 

Related News