KOMPAN Design Studio

KOMPAN Design Studio on innovatiivinen erikoisyksikkö, joka tekee leikkikenttävisioistasi todellisuutta. Uskomme omintakeiseen ajatteluun ja vallitsevan olotilan haastamiseen. Ydintehtävänämme on luoda leikkikenttiä, jotka ovat mieleenpainuvia arkkitehtonisia kokemuksia.

Vuosien varrella meiltä on kyselty räätälöityjä toteutuksia ja erikoisratkaisuja. Leikkikenttien konkari KOMPAN Group on perustanut uuden innovatiivisen yksikön käsittelemään yksinomaan räätälöitäviä projekteja – se on KOMPAN Design Studio.

KOMPAN Design Studio -erikoisyksikkö sijaitsee Berliinissä. Yksikössä on töissä erittäin kokeneita suunnittelijoita, arkkitehtejä ja insinöörejä, joilla on jopa yli 25 vuoden kokemus leikkikenttäalalta. 

Haluamme tehdä jokaisesta leikkikentästä ainutlaatuisen ja herättää asiakkaan visiot eloon.

zap-1632---prio-billede.jpg

Me teemme visiostasi mahdollisen

KOMPAN Design Studio ottaa vastaan kaikenlaisia projekteja. Mikään ei ole liian pientä tai suurta. Innovatiivisella ajattelulla ja haastamalla vallitsevan tilanteen pyrimme luomaan jokaisesta leikkikentästä mieleenpainuvan arkkitehtonisen kokemuksen.

DE_Berlin-Plane-Phoenix_2.renderingjpg.jpg1494942511_de-berlin-2015-27196-phoenix-plane-27196-4368.jpg

Yhdistelemme ratkaisuun pelkästään parhaita ja kohteeseen sopivimpia tuotteita, ja huipputeknologia ja -materiaalit suunnitellaan täyttämään asiakkaan toiveet. Ainutlaatuisuus ei niinkään synny yksittäisistä tuotteista, vaan eri tuotteiden ja materiaalien oikeasta yhdistelmästä. Juuri näin syntyy erityisen leikittävä leikkikenttä.

Erityisen leikittävän leikkikentän suunnittelussa hyödynnetään KOMPANin laajaa osaamista lapsista ja leikkimisestä. Leikittävyys on arvoista tärkeimpiä. Osaaminen kiteytyy KOMPAN Play Instituteen, joka on KOMPANin osaamiskeskus.

Kehitysprosessin aikana pyrimme siihen, että saatte joka vaiheessa tarvittavan tuen oman projektinne toteuttamiseen.

  • Ensimmäinen tapaaminen / aivoriihi, ideoiden heittelyä, alustavat luonnokset, projektin suunnittelu jne.
  • Yksilöllisen projektin esittely ja kustannusarvio
  • Kattava dokumentaatio, ml. turvallisuusasiat
  • Tuki koko prosessin ajan
  • Viimeistelty, leikkivalmis projekti

KOMPAN Design Studio toimii globaalisti ja paikallisesti tarjoten tukea kaikkiin toiveisiin.

Yksilölliset ideat toteutuvat yksilöllisillä ratkaisuilla!

KOMPAN Design Studio uskoo omintakeiseen ajatteluun, ja haastamalla vallitsevan ajattelun pystymme suunnittelemaan räätälöityjä ratkaisuja ja luomaan erityisen leikittäviä leikkikenttiä, joista tulee alueensa maamerkkejä.

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Kognitiivinen

Luova

KOMPAN on kumppani, jolla on yli 45 vuoden kattava kokemus leikkikenttien suunnittelusta kaikkialla maailmassa. Voit olla varma, että puhumme kanssasi samaa kieltä. KOMPAN on vahvasti läsnä globaalisti ja paikallisesti, ja olemme valmiita tukemaan projektiasi kaikissa vaiheissa.

brrainstorm.jpg