KOMPANin kevätkevennys

Kohti vihreämpää kevättä - GreenLine-leikkivälineitä jopa -50% alennuksella!

Leikkiminen, liikkuminen ja raitis ilma sopivat eriomaisesti yhteen ja luovat yhdessä universaalin hyvän olon reseptin. Erityisesti kohti kesää mentäessä ulkona leikkiminen ja treenaaminen on entistäkin mukavampaa. Luonto alkaa kevään tullen vihertää ja me haluamme auttaa myös sinua tekemään vihreämmän valinnan leikkipaikkaa rakentaessasi!

Oheisesta esitteestä löydät joukon ulkoleikki- ja ulkoliikuntavälineitä, jotka haluamme tarjota sinulle kevennetyin keväthinnoin! Esittelemme myös valmiita esimerkkejä leikkipuisto- ja ulkokuntosali­­kokonaisuuksista, jotka tarjoamme nyt edulliseen pakettitarjoushintaan.

Olemme valinneet tarjoustuotteiksi joukon ympäristöystävällisiä GreenLine­-tuotteita, jotka vastuullisuutensa lisäksi tuovat leikin ja liikunnan riemua kaikenikäisille, kehittäen samalla tärkeitä fyysisiä, sosiaalisia ja kognitiivisia taitoja.­ ­­Tarjoustuotteista löydät myös uusia painopakallisia ulkokuntoilu­välineitämme sekä Robinia-­sarjan luonnonmukaisia leikkipuisto­välineitä.

 

Luodaanko yhdessä upea, innostava, vastuullinen ja asukkaiden terveyttä edistävä virkistys­paikka? Tutustu esitteeseen ja tarjouksiin klikkaamalla kuvaa!

Yhteydenotto