Lasten epilepsiasairaala, Filadelfia

Leikkipaikka epilepsian hoitoon 

Epilepsiasairaala Filadelfia on ainutlaatuinen Tanskassa. Sairaalalla on maan huippuasiantuntemus ja se on erikoistunut diagnosoimaan ja hoitamaan epilepsiaa ja sen jälkitauteja sairastavia lapsia. 

Vuonna 2018 sairaalalle myönnettiin lahja tanskalaiselta säätiöltä - varoja rakentamaan suuri ulkoleikkipaikka sairaalan ympärille. Leikkipaikka on rakennettu tarjoamaan luonnollisen ympäristön kliinisen ympäristön ulkopuolella, jossa lapset voivat leikkiä ja käyttää aistejaan, sekä antamaan lääkäreille ja hoitajille uuden tavan tarkkailla ja hoitaa lapsia.

123 leikkivälinettä 2400 m2 alueella

Uudella vaikuttavalla leikkialueella on 123 esteetöntä leikkivälinettä, jotka on valittu huolellisesti tarjoamaan leikkiä kaikenkykyisille lapsille. Sairaalassa käyvät lapset sairastavat hyvin eri asteista epilepsiaa ja heillä on hyvin erilaisia kykyjä. Sen vuoksi leikkipaikalla on monipuolisesti erilaisia leikkiaktiviteetteja, jotka on jaettu alueisiin, jotta kaikki lapset voivat osallistua leikkiin.

Suunniteltu kaikenkykyisille

Uusi leikkialue "Jump Out" huomioi kaikenkykyiset lapset ja rohkaisee heitä unohtamaan hetkeksi sairautensa ja tekemään sitä, mitä lapset osaavat parhaiten - leikkimään!

Kaikki 123 leikkivälinettä on sijoitettu huolellisesti tukemaan lapsia yksilötasolla. Leikkivälineet, kuten pyörätulikeinut, aistipuutarhat ja ramppiyhdistelmät, pitävät huolen siitä, että myös vammaiset lapset otetaan mukaan leikkiin.

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Kognitiivinen

Luova

Leikkipaikalla kaikki lapset voivat leikkiä yhdessä. He eivät voineet tehdä sitä aiemmin. Se tekee minut todella onnelliseksi.

Martin Beck Iversen

Isä

Lasten epilepsiasairaala Filadelfia

Zealand, Dianalund 4293 Dianalund, Tanska