Le Serpentinin leikkipaikka Pariisissa

Leikkipaikka, joka kunnioittaa arkkitehtonista perintöä

Leikkipaikka, joka kunnioittaa arkkitehtonista perintöä

Le Serpentinin asuintalo mutkittelee kuin käärme neljän hehtaarin kokoisen puiston ympärillä, jonka keskellä on leikkipaikka. Kun puistoa uudistettiin, maisema-arkkitehdit halusivat tehdä jotain, joka kunnioittaa Le Serpentinin arkkitehtonista perintöä. Yhdessä KOMPANin kanssa he tekivät juuri niin ja suunnittelivat eloisia värejä ja jännittäviä muotoja sisältävän leikkipaikan. Siitä tuli todella näyttävä ja Le Serpentinin arkkitehdin Émile Aillaudin henkinen.

Koska leikkipaikka sijaitsee yhdessä Pariisin tiheimmin asutuista alueista, sille asetettiin korkealaatuisia ja ilkivallankestäviä materiaaleja koskevat vaatimukset, minkä ansiosta leikkipaikka on täydellinen yhdistelmä vaikuttavaa muotoilua ja korkeatasoista toimivuutta.

 

Hauskaa iästä riippumatta

Hauskaa iästä riippumatta

Elinvoimaisten silmukoiden ainutlaatuiset ja vaikuttavat leikkirakenteet takaavat loputtoman määrän hauskuutta päiväkoti-ikäisistä korkeakouluopiskelijoihin. Silmukat tarjoavat monenlaista fyysistä tekemistä, kuten kiipeilyä, tasapainoilua, liukumista, hyppimistä ja keinumista, jotka ovat kaikki tärkeitä osa-alueita lasten fyysisessä kehityksessä. Läpinäkyvän rakenteen ansiosta vanhemmat voivat seurata lastensa leikkimistä mukavasti omasta kodistaan. Vanhemmat opiskelijat käyttävät silmukoiden valtavia verkkoja ajanviettoon ja seurusteluun ystävien kanssa.

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

serpentin2.jpg

serpentin1.jpg

serpentin3.jpg

Se sopii korkeakouluopiskeilijoille, lukiolaisille ja jopa päiväkoti-ikäisille.

Didier Méreau

Maisemajohtaja

Pantinin kaupunki