Avaruusverkot


Avaruusverkon konseptin keksi berliiniläinen arkkitehti Conrad Roland vuonna 1971. Nykyisin ikonisia Avaruusverkkoja löytyy eri puolilta maailmaa rohkaisemassa lapsia kiipeämään huipulle, nauttimaan korkeuksista sekä kehittämään uusia taitoja ja itseluottamusta.

Harvat leikkitilat kannustavat lapsia liikkumaan kaikkiin suuntiin samalla tavalla kuin Avaruusverkko. Se on seikkailu kolmiulotteisessa maailmassa, joka antaa lukuisia mahdollisuuksia vuorovaikutukseen ja leikkiin, kuten kiipeämiseen, keinumiseen, liukumiseen, hyppimiseen, pomppimiseen ja tasapainotteluun.

Verkkoihin mahtuu paljon lapsia, ja vanhemmat voivat luottaa siihen, että Corocordin Avaruusverkot ovat parhaita kehittämään fyysisiä valmiuksia turvallisessa ympäristössä.

 

Jokainen leikkiväline Mini Avaruusverkosta jättimäisiin nelimastoisiin Avaruusverkkoihin houkuttelee kiipeilijät huipulle asti.


Kaikki tuotteet

44 Product(s)


Avaruusverkko on mahtava leikkiväline, joka houkuttelee lapsia ja aikuisia yhtä lailla tuntikausiksi kiipeilemään, pomppimaan ja yhdessäoloon. Huikeisiin korkeuksiin kiipeäminen antaa onnistumisen tunteen, ja palkintona ovat myös dramaattiset näköalat.

Details


Pieni avaruusverkko sopii varsinkin kiipeilyä vasta aloittaville. Ristikkäiskoordinaatio, asentoaisti ja tasapaino kehittyvät verkossa kiipeillessä.

Details

Pieni avaruusverkko sopii kiipeilijöille, joilla on jo hieman kokemusta kiipeilystä. Joustavia, hauskoja köysiä pitkin huipulle kiivetessään käyttäjät hiovat samalla ristikkäiskoordinaatiota, asentoaistia ja tasapainoa.

DetailsTämä suunnattoman suuri kiipeilyväline kutsuu tuntikausiksi leikkimään! Soveltuu suurillekin ryhmille.

Details

Keskikokoinen avaruusverkko sopii kiipeilijöille, joilla on jo hieman kokemusta kiipeilystä. Joustavia, hauskoja köysiä pitkin huipulle kiivetessään käyttäjät hiovat samalla ristikkäiskoordinaatiota, asentoaistia ja tasapainoa.

Details

Iso avaruusverkko on perinteinen, erittäin suosittu kiipeilyväline, joka kutsuu monenikäisiä lapsia tuntikausiksi kiipeilemään, tasapainoilemaan ja leikkimään.

Details

Kun tilaa on rajallisesti, Pieni Avaruusverkko tarjoaa hauskaa kiipeiltävää isommille lapsille. Näkymä huipulta on mahtava, ja kiipeily ylös, alas ja ympäri välinettä tarjoaa hauskaa haastetta pitkäksi aikaa.

Details

Pieni kaksimastoinen Avaruusverkko tarjoaa kaksin verroin hauskaa kiipeilyä isommille lapsille. Näkymä huipulta on mahtava, ja kiipeily ylös, alas ja ympäri välinettä tarjoaa hauskaa haastetta pitkäksi aikaa.

Details