Konseptituote

Aistikupoli

Konseptituote

Aistikupoli

Aistikupoli on viisijalkainen kupoli, joka on täynnä jännittäviä ja aisteihin vetoavia leikkimahdollisuuksia.

Siihen on suunniteltu runsaasti erilaisia maanpinnan tason toimintoja sekä keskisuppiloverkko, joka johtaa ylempään kiipeilyverkkoon ja aina ylämembraaniin asti, joka on pehmustettu tekonurmella.   

Toimintoihin kuuluvat verkkoon kiinnitetyt rullat. Näitä rullia voidaan käyttää vaakatasossa, jolloin niillä voi istua tai maata ja pyöriä kehon paineentunnetta stimuloiden, tai ne voidaan asentaa pystysuoraan, jolloin niitä voi käyttää piirustusseinänä pikselöityjen kuvioiden luomiseen.

Aistikupolissa on myös oleskelukapseleita sekä paljon pieniä ja suuria siirrettäviä optisia levyjä, joissa on moiré-kuviotehosteita tai dikroottinen väriä muuttava tehostevaikutelma, jonka avulla lapset voivat tutkia ja kokeilla valoja, heijastuksia ja varjoja.

 

Konseptituote

KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituote on inspiroiva ja voi toimia lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.

Tekniset tiedot

Ikä:
5+
Maksimi putoamiskorkeus:
300cm
Korkeus:
438cm
Putoamistilan mitat:
1075 x 1036cm

Ladattavat tiedostot

”Aistikupoli on suunniteltu siten, että maanpinnan tason toimintojen välissä on runsaasti tilaa, joten siinä voivat leikkiä eri kehitystasoilla olevat lapset.”

KOMPAN Design Studio

Konseptin suunnittelutiimi