Konseptituote

JÄTTI SkyWalk Ocean

Konseptituote

JÄTTI SkyWalk Ocean

JÄTTI Skywalk ‑kokonaisuus yhdistää kahden tuotelinjan parhaat puolet: Moments®‑tuotelinjan tutut ja tunnustetut leikkiä tukevat arvot sekä jopa 10 metriä korkeiden riippusiltarakenteiden huiman jännityksen ja haasteet.

Pystymme erityisellä tulostustekniikallamme luomaan minkä tahansa kuviteltavissa olevan teeman, ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia rakenteiden suunnitteluun ja värien ja teemojen räätälöintiin. 

Leikkimökeistä voidaan tehdä läpinäkyviä ja värikkäitä, ja voimme jopa painaa kuvioita mökkien ja siltojen kattomateriaaliin.

 

Konseptituote

KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituote on inspiroiva ja voi toimia lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.

Tekniset tiedot

Ikä:
2+
Maksimi putoamiskorkeus:
279cm
Korkeus:
913cm
Putoamistilan mitat:
3273 x 2361cm

Ladattavat tiedostot

”JÄTTI Skywalk on mielestämme varsinainen nähtävyys. Sen kokonaiskorkeus on lähes 10 m, näköalat ovat upeat, ja lapset voivat katsella ystäviään, kun nämä saavat tehokasta liikuntaa verkossa kiipeilemällä ... tai tavoittamalla JÄTTILÄISEN.”

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team