Konseptituote

Kumpupilvi

Konseptituote

Kumpupilvi

Monen vuoden kokemuksemme Coromesh-teknologian suunnittelusta ja valmistuksesta auttoi meitä tekemään kumpupilvestä rakennelman, joka on valmistettu kahdesta erillisestä verkosta ... toista on venytetty ylös ja toista alas. 

Näin on luotu kiehtovia leikkitasoja: yksi alas ja yksi ylös – ja kaiken huippuna ainutlaatuinen leikkialue rakennelman sisällä. Tässä tilassa on lisäksi ylimääräinen mukava verkko, joka tuo yhden lisäkerroksen leikkiä ja yhdessä toimimista varten.

Aivan rakennelman yläosassa on oleskeluun tarkoitettu näköalapaikka, josta ympäristöä voi katsella ylhäältä käsin. Teräskehikkoon on kiinnitetty lukuisia leikkitoimintoja, jotka antavat lisää mahdollisuuksia hauskanpitoon. Näitä ovat oleskelukapselit, visuaaliset levyt, EPDM-pallot, liaaniköydet kiekoilla ja tikkaat pilven päälle ja sisään kiipeämistä varten.

 

Konseptituote

KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituote on inspiroiva ja voi toimia lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.

Tekniset tiedot

Ikä:
5+
Maksimi putoamiskorkeus:
300cm
Korkeus:
425cm
Putoamistilan mitat:
1180 x 1212cm

Ladattavat tiedostot

”Kumpupilvi on suunniteltu rakenteeksi, joka on valmistettu kahdesta yksittäisestä Coromesh-verkosta ... toista on venytetty ylöspäin ja toista alaspäin.”

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team