Konseptituote

Perhosverkko

Konseptituote

Perhosverkko

Massiivisia moderneja taideteoksia muistuttava Perhosverkko tuo kirkkaine väreineen ja geometrisine kierteineen leikkihetkiin aivan uuden ulottuvuuden.

Corocord®-verkko korostaa rakenteen muotoa ja tarjoaa lukuisia tapoja kiivetä leikkimahdollisuuksien hämähäkinverkkoon. Optiset levyt, joissa on moiré-kuvioita, herättävät ihmetystä, kun taas riippuvat tasot, kuten huojuvat suojat, tekevät kiipeilystä hauskaa. 

Silmukkainen perhosverkkorakenne voi olla yksin tai niitä voidaan yhdistää useampi suureksi kokonaisuudeksi eli Perhosverkko tuplaksi tai Perhosverkko triplaksi.

 

Konseptituote

KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituote on inspiroiva ja voi toimia lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.

Tekniset tiedot

Ikä:
5+
Maksimi putoamiskorkeus:
300cm
Korkeus:
380cm
Putoamistilan mitat:
1492 x 745cm

Ladattavat tiedostot

”Perhosverkon rakenteet kiinnittävät kaikkien huomion kiehtovilla muodoillaan ja kirkkailla väreillään. Lapset innostuvat leikkimään pitkäksi aikaa, ja aikuiset voivat nauttia esteettisestä elämyksestä lasten leikkejä seuratessaan.”

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team