Konseptituote

SkyTwister Sensorinen

Konseptituote

SkyTwister Sensorinen

SkyTwister on upea, dynaaminen ja jatkuvasti muuttuva leikkitorni.

Tornin yläosa on valmistettu läpinäkyvästä dikroottisesta polykarbonaatista, joka muuntuu ja heijastelee eri värejä katsojan näkökulmasta, auringonvalosta, kellonajasta ja vuodenajasta riippuen.  

Kokemus värien vaihtumisesta on erilainen tornin sisäpuolelta katsottuna, sillä värit näkyvät sinne eri tavalla kuin ulospäin.  

Kun ympäristöä katselee värillisten polykarbonaattipaneelien läpi, se heijastelee kaikkia sateenkaaren värejä. SkyTwisterissä on siirrettäviä optisia levyjä, joissa on moiré-kuvioita, ja oleskelukapseleita, joilla voi keinua ja kääntyä seuraillen niiden lasten liikkeitä, jotka kiipeilevät rakennelman verkossa.  

Torni on modulaarinen, ja SkyTwisterin painokuvioidut polykarbonaattilevyt voidaan räätälöidä toiveiden mukaan.  

 

Konseptituote

KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituote on inspiroiva ja voi toimia lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.

Tekniset tiedot

Ikä:
5+
Maksimi putoamiskorkeus:
245cm
Korkeus:
503cm
Putoamistilan mitat:
829 x 1165cm

Ladattavat tiedostot

”Taivutetut ja kallistetut tolpat luovat illuusion siitä, että SkyTwister kääntyy ja kiertyy kohti taivasta. Tätä tunnetta korostavat rakenteiden muotoa seuraavat venytetyt verkot, jotka kiertyvät tornin keskustaa kohti pyörteen lailla.”

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team