Konseptituote

Stegosaurus

Konseptituote

Stegosaurus

Kuvittele venyttäväsi kaksinkertaista Corocord®-avaruusverkkoa ... ensin yhteen suuntaan ja sitten hieman toiseen suuntaan. Niin me oikeastaan suunnittelimme Stegosauruksen rakenteen. 

Yläosassa tämä venytetty verkko luo sillan, joka on yhdistetty toisesta päästään toiseen sisääntulosiltaan ja toisesta päästään liukumäkeen. Se saa Stegosauruksen näyttämään joustavalta kulkuväylältä, joka kulkee valtavan kiipeilyverkon läpi.

Tässä valtavassa kiipeilyverkossa on paljon leikkitoimintoja, kuten verkkorakenteen sisällä oleva membraanipolku sekä rennot membraani-istuimet ja maanpinnan tasolla oleva kiipeilyramppi.

Stegosaurus tarjoaa valtavasti leikkimahdollisuuksia, ja siinä on paljon lyhennettyjä kahdeksantahokkaita, joiden sisään, ympäri ja yli on mukava kiipeillä.

 

Konseptituote

KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituote on inspiroiva ja voi toimia lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.

Tekniset tiedot

Ikä:
3+
Maksimi putoamiskorkeus:
240cm
Korkeus:
440cm
Putoamisalueen mitat:
2166 x 1046cm

Ladattavat tiedostot

”Kuvittele, että venyttäisit Corocord®-avaruusverkkoa ... ensin yhteen suuntaan ja sitten hieman toiseen suuntaan. Me teimme itse asiassa juuri niin...”

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team