Konseptituote

Sumupilvi

Konseptituote

Sumupilvi

Kolmihuippuinen ja lähes yhdeksän metriä korkea Sumupilvi levittäytyy kiipeilyalueeksi.

Rakennelman päällä on pehmeästi joustavia alueita kävelyä ja ryömimistä varten, ja keskellä on upea hengailuverkosto rullineen. 

Rakennelman alapuolella on laaja valikoima dynaamisia toimintoja, kuten kolme sarjaa EPDM-pisarapalloja ja joukko muita superhauskoja välineitä, kuten liaaniköysiä ja askeltasoja.

Mikä parasta, Sumupilven sisäpuoli on kirjaimellisesti kokonainen leikkikenttä itsessään. Joustava ja täynnä hauskoja toimintoja, kuten fantastisia keinuvia ja kääntyviä pisarapalloja, jotka on valmistettu EDPM:stä kuten kiekotkin. Saatavana kaikissa halutuissa väreissä. Sisätilaan pääsee jokaisen tukipilarin ympärillä olevista tunneleista ja kolmen sisäänkulkuverkon kautta.

 

Konseptituote

KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituote on inspiroiva ja voi toimia lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.

Tekniset tiedot

Ikä:
5+
Maksimi putoamiskorkeus:
300cm
Korkeus:
855cm
Putoamistilan mitat:
2427 x 2570cm

Ladattavat tiedostot

”Sumupilvi on suunniteltu uuden sukupolven Corocord® Spacial ‑verkoksi. Alkuperäistä versiota on päivitetty ja innovoitu uuden teknologian avulla.”

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team