Konseptituote

Untuvapilvi

Konseptituote

Untuvapilvi

Untuvapilvi on suunniteltu siten, että yhtä Coromesh-kerrosta on venytetty ylös ja alas, mikä luo pehmeän ja joustavan leikkiympäristön.

Olemme kiinnittäneet verkkoon muutamia suuria lasikuitupalloja korostaaksemme rakennelman visuaalista ilmettä ja lisätäksemme siihen hauskoja ja leikkisiä ominaisuuksia. Teräsrenkaassa on paljon toimintoja, kuten oleskelukapseleita, EPDM-palloja, pyörivä spinneri ja liaaniköysiä. 

Verkon alla on integroituja membraani-istuimia ja keinuvia EPDM-pisarapalloja, jotka reagoivat yllä olevassa verkossa kiipeilevien liikkeisiin. Kaikki yhdistyy valtavaksi sosiaalisen leikin universumiksi: Untuvapilvi.

 

Konseptituote

KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituote on inspiroiva ja voi toimia lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.

Tekniset tiedot

Ikä:
5+
Maksimi putoamiskorkeus:
290cm
Korkeus:
425cm
Putoamistilan mitat:
1594 x 1576cm

Ladattavat tiedostot

”Untuvapilvi on suunniteltu siten, että yhtä Coromesh-kerrosta on venytetty ylös ja alas, mikä luo ainutlaatuisen visuaalisen leikkiympäristön.”

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team