Konseptituote

Vuoristovaeltaja

Konseptituote

Vuoristovaeltaja

Sen lisäksi, että Vuoristovaeltaja näyttää todella mukavalta ja virkistävällä tavalla uudenlaiselta, se voidaan itse asiassa suunnitella monin eri tavoin haluttu koko ja halutut toiminnot huomioon ottaen.

Leikkitoimintojen järjestäminen pitkäksi jonoksi luo hauskan esteradan kiipeilyverkkoineen, membraaneineen ja siltoineen keskellä olevan jännittävän Cliff Riderin kanssa.

Maanpinnan tasolla on valtava määrä hauskoja leikkitoimintoja, kuten oleskelukapseleita, kaideliukuja, keinuvia, tukevia pisarapalloja, optisia levyjä, kookosköysiä, visuaalisia levyjä, EPDM-palloja, leikkisimpukoita ja paljon muuta.

Kun toiselle puolelle lisätään turvaverkko, tämä tuote voi toimia myös tilanjakajana, ja sinun tarvitsee huolehtia vain toisen puolen turvallisuudesta.

 

Konseptituote

KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituote on inspiroiva ja voi toimia lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.

Tekniset tiedot

Ikä:
6+
Maksimi putoamiskorkeus:
285cm
Korkeus:
620cm
Putoamistilan mitat:
2363 x 869cm

Ladattavat tiedostot

”Sen lisäksi, että Vuoristovaeltajat näyttävät todella mukavilta ja virkistävällä tavalla uudenlaisilta, ne voidaan itse asiassa suunnitella monin eri tavoin haluttu koko ja halutut toiminnot huomioon ottaen.”

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team