Corocord konseptit


TEEMOISTA, IDEOISTA JA TARINOISTA ARKKITEHTUURISIA LEIKKIMAAMERKKEJÄ

Corocord konsepti on arkkitehtonisesti täysin vapaa. Se voi ottaa melkein minkä tahansa muodon ja ilmeen; läpinäkyvä, teemoitettu, korkea, leveä, värikäs, neutraali, abstrakti tai selkeä. 

Joten taiteellinen mieli voi tehdä ainutlaatuisen leikkimonumentin, joka kutsuu lapsia ja aikuisia leikkimään, ja jollaista kukaan ei ole ennen nähnyt.

KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituotteet ovat inspiroivia ja voivat toimia lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.

17 Product(s)

Big Top

KDSC_Big_Top

Big Top luo vaikutelman pienestä karusellista, joka on suunniteltu pienemmille lapsille sopivaa toimintaa varten. 

Ylempi taso on 1,8 metrin korkeudella ja sinne pääsee helposti ramppia pitkin, jota pitkin lapset voivat mennä sekä ylös että alas. Ylhäältä pääsee maan pinnalle myös kahdella

...
Details

Brachiosaurus

KDSC_Brachiosaurus

Brachiosaurus on kuin valtava leikkireitti huikean kiipeilyverkon sisällä. 

Ylhäällä oleva silta on kuin kelluva vaellusreitti, jonka molemmin puolin on turvaverkot. Rakennelman päädyissä on haastavia ja hauskoja sisäänpääsypisteitä, joissa on kiipeämiseen sopivat membraanisillat... ja tietenkin

...
Details

Perhosverkko

KDSC_Butterfly_double

Massiivisia moderneja taideteoksia muistuttava Perhosverkko tuo kirkkaine väreineen ja geometrisine kierteineen leikkihetkiin aivan uuden ulottuvuuden.

Corocord®-verkko korostaa rakenteen muotoa ja tarjoaa lukuisia tapoja kiivetä leikkimahdollisuuksien hämähäkinverkkoon. Optiset levyt, joissa on

...
Details

Luola

KDSC_Cave

Luola kuuluu kategoriaan, jota kutsumme silmukkarakennelmiksi. 

Tämän rakennelman perustana on taivutettu teräsputki, joka tuo vakautta ja johon voi kiivetä kolmesta suunnasta. Tämä on yhdistetty integroituun suppiloverkkoon, jossa voi kiipeillä, integroituihin EPDM-kiekkoihin ja

...
Details

Untuvapilvi

KDSC_Cirrus_Cloud

Untuvapilvi on suunniteltu siten, että yhtä Coromesh-kerrosta on venytetty ylös ja alas, mikä luo pehmeän ja joustavan leikkiympäristön.

Olemme kiinnittäneet verkkoon muutamia suuria lasikuitupalloja korostaaksemme rakennelman visuaalista ilmettä ja lisätäksemme siihen hauskoja ja leikkisiä

...
Details

Kumpupilvi

KDSC_Cumulus_Cloud

Monen vuoden kokemuksemme Coromesh-teknologian suunnittelusta ja valmistuksesta auttoi meitä tekemään kumpupilvestä rakennelman, joka on valmistettu kahdesta erillisestä verkosta... toista on venytetty ylös ja toista alas. 

Näin on luotu kiehtovia leikkitasoja: yksi alas ja yksi ylös – ja kaiken

...
Details

Unisieppari

KDSC_DreamCatcher

Unisieppari kuuluu kategoriaan, jota kutsumme silmukkarakennelmiksi. 

Tämän rakennelman perustana on taivutettu teräsputki, joka luo vakautta ja johon voi kiivetä kahdesta suunnasta. Rakennelmassa on myös integroitu suppiloverkko, johon pääsee kiipeämällä, sekä membraani-istuimia.

Verkon alla on paljon

...
Details

JÄTTI SkyWalk Ocean

KDSC_GIANT_Skywalk_Ocean

JÄTTI Skywalk ‑kokonaisuus yhdistää kahden tuotelinjan parhaat puolet: Moments®‑tuotelinjan tutut ja tunnustetut leikkiä tukevat arvot sekä jopa 10 metriä korkeiden riippusiltarakenteiden huiman jännityksen ja haasteet.

Pystymme erityisellä tulostustekniikallamme luomaan minkä tahansa

...
Details

Vuoristovaeltaja

KDSC_Mountain_Trekker

Sen lisäksi, että Vuoristovaeltaja näyttää todella mukavalta ja virkistävällä tavalla uudenlaiselta, se voidaan itse asiassa suunnitella monin eri tavoin haluttu koko ja halutut toiminnot huomioon ottaen.

Leikkitoimintojen järjestäminen pitkäksi jonoksi luo hauskan esteradan kiipeilyverkkoineen,

...
Details

Sadepilvi

KDSC_Nimbus_Cloud

Sadepilvi on lähes seitsemän metriä korkea ja todella joustava kiipeilykeskus. Rakennelman päällä on pehmeästi joustavia alueita kävelyyn ja ryömimiseen, kun taas sisäpuoli on suunniteltu ”villimpää” kiipeilyä ja hyppimistä varten.

Sadepilvi erottuu ympäristöstään erivärisine ylä- ja

...
Details

Playfair

KDSC_PlayFair_with_slide

PlayFair on pienin koskaan suunnittelemamme kupoli. Se on suunniteltu erityisesti pienimmille, 2–5-vuotiaille käyttäjille. 

Keskellä olevan linnunpesäkeinun korkeus on 1,25 m, ja teräskaaren päällä oleva pieni hirviö on 3 metrin korkeudella.

Etuoikealla ja ‑vasemmalla on leikkisät levyt, joissa on

...
Details

Aistikupoli

KDSC_Sensory_Dome

Aistikupoli on viisijalkainen kupoli, joka on täynnä jännittäviä ja aisteihin vetoavia leikkimahdollisuuksia.

Siihen on suunniteltu runsaasti erilaisia maanpinnan tason toimintoja sekä keskisuppiloverkko, joka johtaa ylempään kiipeilyverkkoon ja aina ylämembraaniin asti, joka on pehmustettu

...
Details

SkyTwister Sensorinen

KDSC_SkyTwister

SkyTwister on upea, dynaaminen ja jatkuvasti muuttuva leikkitorni.

Tornin yläosa on valmistettu läpinäkyvästä dikroottisesta polykarbonaatista, joka muuntuu ja heijastelee eri värejä katsojan näkökulmasta, auringonvalosta, kellonajasta ja vuodenajasta riippuen.  

Kokemus värien vaihtumisesta on erilainen tornin

...
Details

Tähtispinneri

KDSC_Star_Spinner

Tähtispinneri on hauska ja kompakti leikkipaikka kiipeilyä ja kieppumista varten.

Muotoilu on ainutlaatuinen leikkirakennelmalle ja kiinnittää huomiota kompaktilla keskikiipeilyalueellaan sekä risteävillä ja ulospäin ulottuvilla pylväillään. 

Rakennelman ulkopuolella on kolme erilaista spinneriä:

...
Details

Stegosaurus

KDSC_Stegosaurus

Kuvittele venyttäväsi kaksinkertaista Corocord®-avaruusverkkoa... ensin yhteen suuntaan ja sitten hieman toiseen suuntaan. Niin me oikeastaan suunnittelimme Stegosauruksen rakenteen. 

Yläosassa tämä venytetty verkko luo sillan, joka on yhdistetty toisesta päästään toiseen sisääntulosiltaan ja toisesta

...
Details

Sumupilvi

KDSC_Stratus_Cloud

Kolmihuippuinen ja lähes yhdeksän metriä korkea Sumupilvi levittäytyy kiipeilyalueeksi.

Rakennelman päällä on pehmeästi joustavia alueita kävelyä ja ryömimistä varten, ja keskellä on upea hengailuverkosto rullineen. 

Rakennelman alapuolella on laaja valikoima dynaamisia toimintoja, kuten kolme

...
Details

Super Top

KDSC_Super_Top

Super Top luo vaikutelman suuresta karusellista. Sen aurinkopurje on integroitu osaksi rakennelmaa, ja sen toiminnot on suunniteltu isompia lapsia ajatellen. 

Yläosassa on suljettu alue, jossa on paljon leikkiin innostavia aktiviteetteja ja jonne pääsee keskusverkkotunnelin kautta. Tie alas ja ulos

...
Details


  
Yläpuolella esitetyt KOMPAN Design Studion Corocord-konseptituotteet toimivat inspiraationa ja voivat olla lähtökohtana sinun omalle uniikille leikkimaamerkille. KOMPAN Design Studion osaava suunnittelijatiimimme voi toteuttaa minkä tahansa idean tai konseptin ja luoda sinulle arkkitehtonisen helmen.