Huojuva silta

Huojuva silta kutsuu isommat lapset leikkiin. Huojuvan sillan keinuva liike ja avoimet, epäsymmetriset askelmat tekevät sen ylittämisestä jännittävää. Rakennelma joustaa lapsen liikkeiden mukaan, joten sillan ylittämiseen on keskityttävä huolellisesti. Huojuvan sillan ylittäminen kehittää tasapainoa ja tilan hahmottamista.  Nämä motoriset taidot ovat tärkeitä kognitiivisten taitojen, kuten keskittymisen, kannalta. Huojuvan sillan sosiaalinen ulottuvuus on vahva. Kun lapset kohtaavat toisensa sillalla, he oppivat odottamaan omaa vuoroaan ja käyttämään neuvottelutaitojaan. Askelmia voi käyttää myös istuimina. Kun lapsi istuu ja hänen ystävänsä kävelevät sillalla, silta pomppii ja lapset tuntevat yhteenkuuluvuutta. Tämä tukee tärkeitä sosiaalisia taitoja, kuten toisten kohtaamista ja keskustelutaitoa. 


Valitse variantti

Huojuva silta

punainen

COR150120-1101

Hinta

7.150,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15012

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto