Huojuvat vinoköydet

Vau! Huojuvat vinoköydet tarjoavat kutsuvan tasapainoilu- ja nuorallakävelyhaasteen. Lapset haluavat kokeilla sitä yhä uudelleen ja uudelleen ja kokea tiukkojen köysien joustavuuden.  Huojuvat vinoköydet heiluvat ja joustavat lapsen liikkeiden mukaan, joten jokaiseen jännittävään askeleeseen on keskityttävä huolellisesti. Kiipeily yhdessä ystävien kanssa on vielä hauskempaa, kun köydet reagoivat myös heidän liikkeisiinsä. Tämä kehittää lasten tasapainoa ja asentoaistia merkittävästi. Nämä ovat tärkeitä taitoja motoriikan hallinnan ja turvallisen kehonhallinnan kannalta. Huojuvien vinoköysien risteyskohdissa on neuvoteltava, kun kohtaa muita kiipeilijöitä. Tämä kehittää tärkeitä sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja, kuten empatiakykyä ja neuvottelutaitoja. 


Valitse variantti

Huojuvat vinoköydet

punainen

COR150321-1101

Hinta

4.560,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15032

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto