Kiekko

VAU! Kiekko on valtavan iso kutsu leikkiin, sillä siinä on värikkäitä kiipeilyotteita, istuimia ja kädensijoja. Erittäin motivoivat tasapainoilu-, kiikkumis- ja kiipeilykokemukset houkuttelevat lapset takaisin kerta toisensa jälkeen. Kiekko joustaa lapsen liikkeiden mukaan, joten jokaiseen jännittävään askeleeseen on keskityttävä huolellisesti. Ylempi ja alempi vaakasuuntainen köysi ja joustavat istuimet tarjoavat mahdollisuuden lepohetkeen. Tämä tekee Kiekosta erittäin sosiaalisen kiipeilyvälineen, sillä se tarjoaa tarvittaessa lepohetken vähemmän kokeneille kiipeilijöille. Kiekon läpi mutkittelu kehittää tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Nämä ovat tärkeitä kognitiivisten taitojen, kuten keskittymisen, kannalta. Tässä välineessä kiipeily kehittää myös lihasvoimaa. Kun lapset ohittavat toisensa Kiekossa, he oppivat odottamaan omaa vuoroaan ja tekemään yhteistyötä. Se on kaiken kaikkiaan hauska, monipuolinen ja sosiaalinen kiipeilykokemus.


Valitse variantti

Kiekko

punainen

COR151721-1101

Hinta

7.790,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15172

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto