Kiipeilyramppi

Kiipeilyramppiin on helppo ihastua. Ylös ja alas kiipeäminen joustavaa membraaniseinää pitkin on hauskaa. Tuntuu mahtavalta roikkua käsien varassa yläköysistä ja keinutella itseään muiden lasten kiipeillessä.  Kiipeilyn, pomppimisen ja keinumisen yhdistelmä houkuttelee lapset ja teini-ikäiset takaisin kerta toisensa jälkeen. Kiipeilyramppi kehittää ketteryyttä, tasapainoa, koordinaatiokykyä ja ylävartalon lihaksia ja on lisäksi hurjan hauska. Tämä on tärkeää kehonhallinnan ja turvallisen liikkumisen kannalta. Kiipeilyramppi kehittää myös tärkeitä sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja. Kun lapset kiipeilevät membraanin molemmilla puolilla, heidän on huomioitava muut lapset ja heidän liikkeidensä vaikutukset. Tämä kehittää heidän yhteistyö- ja kommunikointitaitojaan, ja lisäksi he oppivat odottamaan omaa vuoroaan.


Valitse variantti

Kiipeilyramppi

punainen

COR150221-1101

Hinta

8.570,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15022

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto