Köysiesterata

Köysiesteradan joustavat askelmat ovat erittäin houkuttelevia. Lapset yrittävät päästä Köysiesteradan läpi yhä uudelleen ja uudelleen ja keksivät siihen jatkuvasti uusia tapoja ja reittejä.  Heiluvat ja joustavat köydet, joissa askelmat ovat kiinni, tekevät tasapainoilu-, kiipeily- ja kiikkumiskokemuksesta jännittävän ja kiinnostavan. Ne joustavat lapsen liikkeiden mukaan, joten jokaiseen jännittävään askeleeseen on keskityttävä huolellisesti. Useat vaakasuuntaiset askelmat tekevät kiipeilystä mutkittelevaa ja kehittävät tasapainoaistia ja tilan hahmottamista. Nämä ovat tärkeitä taitoja lasten fyysisen itsevarmuuden ja turvallisen liikkumisen kannalta. Köysiesteradan vaakasuuntaisilla askelmilla voi istua ja viettää lepohetken tai keskustella ystävien kanssa siitä, miten radalla voi ohittaa toisen kiipeilijän. Oman vuoron odottaminen on tärkeä sosiaalis-emotionaalinen taito. 


Valitse variantti

Köysiesterata

punainen

COR151620-1101

Hinta

7.890,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15162

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto