Köysijännite

Vau! Köysijännitteen kiehtovat köydet innostavat lapset kiipeilemään, tasapainoilemaan ja pomppimaan kerta toisensa jälkeen. Köydet on kiinnitetty yhdeksi rakenteeksi. Koko rakennelma siis heiluu ja joustaa lapsen liikkeiden mukaan, joten jokaiseen jännittävään askeleeseen on keskityttävä huolellisesti. Köysijännite kehittää tasapainoa ja tilan hahmottamista. Tasapainoaisti auttaa istumaan paikallaan tuolilla ja keskittymään. Kiipeilijöiden on tehtävä yhteistyötä, kun he ohittavat toisensa Köysijännitteessä. Tämä kehittää tärkeitä sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja, kuten oman vuoron odottamista, empatiakykyä ja neuvottelutaitoja. Yläköysissä voi myös istua ja keinua ystävien kanssa. Köysijännitteen sivuilla on terästangot, joista on hyvä pitää kiinni tai ottaa tukea. Ne toimivat myös määränpäänä ja joustavina istuimina. Tässä todella joustavassa rakennelmassa on hauska liikkua ja kohdata muita.


Valitse variantti

Köysijännite

punainen

COR150421-1101

Hinta

4.880,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15042

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto