Köysikierre

VAU! Kierteinen ja pomppuisa Köysikierre tarjoaa lapsille tasapainohaastetta. Joustavat, huojuvat kiipeilyköydet houkuttelevat lapset kiipeilemään kerta toisensa jälkeen.  Köysikierteen keinuva liike ja kierteiset, avoimet askelmat tekevät kiipeämisestä jännittävää. Haastava Köysikierre joustaa lasten liikkeiden mukaan ja kehittää tasapainoa ja asentoaistia. Nämä ovat tärkeitä taitoja kehonhallinnan kannalta, mikä puolestaan tukee turvallista liikkumista.  Muiden lasten kohtaaminen pomppuisassa Köysikierteessä kehittää oman vuoron odottamista, muiden huomioon ottamista ja yhteistyön tekemistä, jotka ovat kaikki tärkeitä sosiaalis-emotionaalisia taitoja. Metallitangot sopivat taukopaikoiksi ja huojuviksi istuimiksi. Kaiken kaikkiaan tämä on hyvä kohtaamispaikka, jossa voi leikin lomassa saada uusia ystäviä.


Valitse variantti

Köysikierre

punainen

COR150721-1101

Hinta

4.220,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15072

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto