Köysipujottelu

Köysipujottelu kutsuu isommat lapset leikkiin. Mukavan pomppiva rakenne houkuttelee lapset takaisin kerta toisensa jälkeen. Upea rakennelma joustaa lapsen liikkeiden mukaan, joten jokaiseen jännittävään askeleeseen on keskityttävä huolellisesti. Köysipujottelun pystysuuntaisten köysien läpi mutkittelu ja tasapainoilu joustavalla vaakasuuntaisella köydellä kehittää tasapainoa ja tilan hahmottamista. Nämä motoriset taidot ovat tärkeitä kognitiivisten taitojen, kuten keskittymisen, kannalta. Keskellä olevat mustat membraanit sopivat hyvin määränpäiksi. Ne voivat toimia myös ohituspaikkoina. Tämä opettaa odottamaan omaa vuoroa ja kehittää yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Nämä ovat tärkeitä sosiaalisia taitoja, jotka auttavat lapsia hallitsemaan sosiaalisia tilanteita ja ystävystymään. Köyttä voi käyttää myös istuimena, jolloin Köysipujottelusta tulee pomppuisa tapaamispaikka.


Valitse variantti

Köysipujottelu

punainen, maa-ankkurointi 110cm

COR150521-1101

Hinta

4.850,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15052

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto