Lentävä matto

Vau! Lentävä matto on keinuva, läpinäkyvä ja monipuolinen leikkikokemus. Upeaan rakenteeseen kuuluu erilaisia leikkitoimintoja, jotka houkuttelevat lapset takaisin kerta toisensa jälkeen. Alemmat köydet ovat tiukkoja, mikä kehittää tasapainoa ja kehonhallintaa. Lentävä matto on keinuva, läpinäkyvä ja monipuolinen leikkikokemus. Upeaan rakenteeseen kuuluu erilaisia leikkitoimintoja, jotka houkuttelevat lapset takaisin kerta toisensa jälkeen. Alemmat köydet ovat tiukkoja, mikä kehittää tasapainoa ja kehonhallintaa. Lentävä matto on myös upea kohtaamispaikka, jossa lapset voivat jutella keskenään. Lentävän maton keinuva liike tekee tauosta houkuttelevan. Kimmoisa Lentävä matto yhdistää lapset ja toimii uusien ystävyyssuhteiden alustana.


Valitse variantti

Lentävä matto

punainen

COR150821-1101

Hinta

5.090,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15082

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto