Prisma

Prisma on upea, huojuva haaste, joka kiehtoo lapsia suunnattomasti. Tämän pomppuvälineen täydellisesti jaotellut toiminnot houkuttelevat heidät takaisin kerta toisensa jälkeen. Prisma heiluu ja joustaa lapsen liikkeiden mukaan, joten jännittävään matkaan kohti toista päätä on keskityttävä huolellisesti. Alemmilla vaijereilla voi tasapainoilla ja ylemmistä vaijereista voi ottaa tukea. Vaijereiden kaltevuus haastaa tasapainoaistin ja tilan hahmottamisen, jotka ovat tärkeitä taitoja sen kannalta, että pystyy istumaan paikallaan tuolilla tai liikkumaan turvallisesti liikenteessä. Prismassa on suunniteltava omat liikkeensä ja mietittävä, kiipeääkö silmukan läpi vai sen yli. Toisten lasten kohtaaminen reitin varrella opettaa oman vuoron odottamista. Tämä on tärkeä sosiaalis-emotionaalinen taito, jota tarvitaan ystävyyssuhteiden luomisessa. Ja ystävykset voivat istua yhdessä heiluvilla metallitangoilla.


Valitse variantti

Prisma

punainen

COR151821-1101

Hinta

5.490,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15182

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto