Ristikkäistikkaat

Ristikkäistikkaat kutsuu isommat lapset mielenkiintoiseen leikkiin. Ristikkäistikkaiden keinuva liike sekä avointen, epäsymmetristen askelmien ja metallitankojen yhdistelmä tekee kiipeilystä jännittävää. Ristikkäistikkaat joustavat lapsen liikkeiden mukaan, joten kiipeilyyn on keskityttävä huolellisesti. Tämä kehittää tasapainoa, mikä lisää lapsen itseluottamusta turvalliseen liikkumiseen. Hyvä tasapaino on tärkeää myös kognitiivisten taitojen, kuten keskittymiskyvyn, kannalta. Ristikkäistikkaat kehittää myös tärkeitä sosiaalisia taitoja, kuten oman vuoron odottamista ja muiden huomioon ottamista, lasten kohdatessa toisensa tikkaiden askelmilla. Terästangot toimivat taukopaikkoina. Niitä voi käyttää myös pomppuisina istuimina, kun ystävät tapaavat toisiaan ja juttelevat keskenään.


Valitse variantti

Ristikkäistikkaat

punainen

COR150620-1101

Hinta

5.520,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15062

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto