Seikkailureitti

Seikkailureitti tarjoaa upean ja huojuvan kiipeilykokemuksen. Lapset palaavat takaisin kerta toisensa jälkeen, sillä he haluavat kokeilla Seikkailureitin erilaisia käsien varassa tapahtuvia kiipeily- ja kävelymahdollisuuksia. Pystysuuntaisten köysien erilaiset otteet ja istuimet innostavat lapsia viettämään keinuvan lepohetken mutta myös keskittymään kiipeilyyn. Mustat kädensijat tukevat ylävartaloa. Lisäksi ne kehittävät tehokkaasti ylävartalon lihasvoimaa. Tämä tulee tarpeeseen nykypäivän lapsille, sillä nykyään liikutaan entistä vähemmän, mikä aiheuttaa selkä- ja ryhtiongelmia. Seikkailureitin selvittäminen kehittää tasapainoa, mikä on tärkeää kaikkien muiden motoristen taitojen kannalta. Muiden lasten ohittaminen reitillä vaatii neuvottelu- ja yhteistyötaitoja ja kehittää tärkeitä sosiaalis-emotionaalisia taitoja, kuten oman vuoron odottamista.  Näitä taitoja tarvitaan, kun haluaa saada uusia ystäviä. 


Valitse variantti

Seikkailureitti

punainen

COR151521-1101

Hinta

4.450,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15152

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto