Tuplaheiluri-istuin

Vau – se pomppii! Tuplaheiluri-istuimet kiinnostavat lapsia suuresti vuorovaikutteisten keinumis- ja pomppimisliikkeidensä ansiosta. Se on niin hauskaa, että lapset palaavat takaisin kerta toisensa jälkeen. Istuimissa voi istua tai seistä, yksin tai yhdessä. Keinuvat ja pomppivat liikkeet kehittävät lasten tasapainoa ja tilan hahmottamista ja ovat lisäksi hurjan hauskoja. Nämä ovat tärkeitä taitoja lasten fyysisen itsevarmuuden ja turvallisen liikkumisen kannalta. Tuplaheiluri-istuimet kehittävät yhteistyö- ja empatiakykyä, sillä ne on kiinnitetty yhteen vaakasuuntaiseen köyteen. Toisessa heiluri-istuimessa istuva lapsi tuntee siis kaikki toisessa istuimessa istuvan lapsen liikkeet.  Tämän leikkivälineen sosiaalis-emotionaalinen ulottuvuus on tärkeiden elämäntaitojen oppiminen lasten ystävystyessä leikin lomassa.


Valitse variantti

Tuplaheiluri-istuin

punainen

COR150921-1101

Hinta

5.900,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR15092

Tuotetyyppi: Ketteryysverkot

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto