Jättikupoli

VAU!  Jättikupoli kiinnostaa lapsia suuresti. Erittäin monipuolisten leikkitoimintojen ansiosta siinä voi kiipeillä, liukua, pomppia ja keinua loputtomasti. Kiipeäminen Jättikupolin huipulle kehittää tärkeitä sosiaalis-emotionaalisia taitoja, kuten empatiakykyä, yhteistyökykyä ja itsesäätelyä. Lapset kokevat onnistumisen iloa, kun he pääsevät kupolin huipulle ja tapaavat siellä ystävänsä. Kiipeily kehittää lasten lihasvoimaa ja koordinaatiokykyä. Nämä ovat tärkeitä fyysisiä taitoja, joita kannattaa kehittää. Monipuolisen fyysisen leikin lisäksi vaakaverkot ja membraanit innostavat myös aktiiviseen sosiaaliseen leikkiin. Maan tasolla on erilaisia leikkiin kutsuvia toimintoja, joiden yli tai läpi voi kiivetä. Heiluvat vaaka- ja pystyköydet, kolmiot ja simpukkaistuimet ovat aktiivisia ja hauskoja lepo- ja kohtaamispaikkoja kaikille leikin lomassa.

Jättikupoliin on saatavilla lisäosana Jättikupolin aurinkopurje (CRE86700). Jättikupolin aurinkopurje tarjoaa lisämukavuutta ja suojaa aurinkoisissa paikoissa.


Valitse variantti

Jättikupoli

Mars, punainen

COR867001-0401

Hinta

146.200,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR86700

Tuotetyyppi: Kupolit ja kaaret

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto