Löytöretkeilijän kupoli

Se on viidakko täynnä hauskuutta! Mahtavat mutkittelevat verkot, köydet ja huojuvat leikkielementit tarjoavat vanhemmille lapsille leikkiä, jota he eivät malta lopettaa. Tilava yläverkko on houkutteleva kohtaamispaikka lapsiryhmille. Kiipeilyyn ja seuraavalle tasolle pääsyyn on monia tapoja ja reittejä verkkojen, hassujen putkiloiden, köysitikkaiden, simpukkaistuimien tai kookosköysien kautta. Tämä monipuolinen vaihtelu kiipeilyä, ryömimistä ja tasapainoilua saa lapset palaamaan takaisin yhä uudelleen hioakseen ja korvatakseen aiemmat yritykset verkoissa kiipeilyssä uudella. Lukuisat kiemurtelut, pomppimiset, tasapainoilut ja kiipeilyt tukevat vahvasti perustavanlaatuisten motoristen taitojen, kuten ketteryyden, tasapainon ja koordinaation, kehittymistä. Avoin köysirakenne auttaa tilan hahmotuksessa sekä helpottaa sosiaalista kanssakäymistä. Seurustelu, vuorottelu ja empatia ovat koko elämän kestäviä sosiaalisia taitoja, joita käytetään toistuvasti Löytöretkeilijän kupolilla leikkiessä.

Tälle leikkivälineelle on saatavilla Education Alliance Finlandin sertifioimat opetusmateriaalit, jotka sisältävät työkaluja ja valmiita tehtäviä opettajille opetussuunnitelman mukaisen opetuksen suunnitteluun ja toteutukseen kouluissa. Lue lisää täältä


Valitse variantti

Löytöretkeilijän kupoli

vihreä, pinta-asennus -40cm

COR863001-0403

Hinta

41.050,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR86300

Tuotetyyppi: Kupolit ja kaaret

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Tuotteeseen liittyvät projektit

Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto