Löytöretkeilijän kupoli

Löytöretkeilijän kupoli

Se on viidakko täynnä hauskuutta! Mahtavat mutkittelevat verkot, köydet ja huojuvat leikkielementit tarjoavat vanhemmille lapsille leikkiä, jota he eivät malta lopettaa. Tilava yläverkko on houkutteleva kohtaamispaikka lapsiryhmille. Kiipeilyyn ja seuraavalle tasolle pääsyyn on monia tapoja ja reittejä verkkojen, hassujen putkiloiden, köysitikkaiden, simpukkaistuimien tai kookosköysien kautta. Tämä monipuolinen vaihtelu kiipeilyä, ryömimistä ja tasapainoilua saa lapset palaamaan takaisin yhä uudelleen hioakseen ja korvatakseen aiemmat yritykset verkoissa kiipeilyssä uudella. Lukuisat kiemurtelut, pomppimiset, tasapainoilut ja kiipeilyt tukevat vahvasti perustavanlaatuisten motoristen taitojen, kuten ketteryyden, tasapainon ja koordinaation, kehittymistä. Avoin köysirakenne auttaa tilan hahmotuksessa sekä helpottaa sosiaalista kanssakäymistä. Seurustelu, vuorottelu ja empatia ovat koko elämän kestäviä sosiaalisia taitoja, joita käytetään toistuvasti Löytöretkeilijän kupolilla leikkiessä.

Tälle leikkivälineelle on saatavilla Education Alliance Finlandin sertifioimat opetusmateriaalit, jotka sisältävät työkaluja ja valmiita tehtäviä opettajille opetussuunnitelman mukaisen opetuksen suunnitteluun ja toteutukseen kouluissa. 


Värivaihtoehdot:

Löytöretkeilijän kupoli

vihreä, pinta-asennus -40cm

COR863001-0403

Hinta

43.970,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).

Tuotenumero : 
COR86300
Ikäryhmä: 
5+
Mitat PxLxK: 
814 x 707 x 407 cm
Pääkäyttäjäryhmä: 
5 - 12
Leikkikapasiteetti: 
52

Balance
Bounce
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Sway
Socialize
Sensory

Esteetön
Corocord-köysi: 
10 vuotta
S-kiinnikkeet: 
10 vuotta
Alumiinikiinnikkeet: 
10 vuotta
Ontot PE-osat: 
10 vuotta
Takuuseen kuuluvat varaosat: 
10 vuotta

Sertifioinnit:

EN1176 hyväksytty
Putoamiskorkeus enintään:
300.00 cm
Turva-alue:
90.00 m2
Asentajien (henkilö)määrä :
2
Ankkurointivaihtoehdot:
Inground
Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Suunnittelu Kuva
Sivupiirustus Kuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
English
Deutsch
français
español
English
français
Deutsch
español
Tuotekuva CAD1
Tuotekuva CAD2

Laatua, joka kestää


Referenssikohteet, joihin väline on asennettu:

Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

Toteuta ainutlaatuinen unelmiesi kohde

KOMPAN Design Studiossa työskentelevien erikoisasiantuntijoiden avulla voit toteuttaa unelmiesi ja mielikuvituksesi pohjalta leikkisiä maamerkkejä, jotka saavat ihmiset sanomaan - vau!

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto