Leikkitornit


Corocord-leikkitornit tarjoavat laajimman valikoiman huipulle johtavia reittejä! Korkealla ilmassa oleminen on jo itsessään houkuttelevaa. Erilaiset kiipeilyverkot kuitenkin takaavat, että hauskuus alkaa jo huipun tavoittelun aikana.

Pieni Kontiki palkitsee nousun upealla näköalalla ja nopealla liu’ulla 2–3 metrin korkeudelta maahan. Leikkitornit nousevat vieläkin korkeammalle: Kolmiulotteinen tasaisten verkkojen ja pystysuoran kiipeilytunnelin järjestelmä tarjoaa turvallisen ja valaisevan nousun. Pintojen läpikuultavuus antaa näkyvyyttä ulkopuolelta sisään ja päinvastoin.

Sama pätee Meduusaan. Sen pyöreä muoto rohkaisee lasten mielikuvitusta ja innostaa erilaisiin roolileikkeihin. Varo: Lonkerot ”sieppaavat” lapset ja pitävät heidät leikeissä tuntikausia.

14 Product(s)

Veistokselliset kuutiotornit ovat täynnä yllätyksiä ja leikkimahdollisuuksia. Jokainen taso tarjoaa uuden, värikkään leikkimaailman, ja matkalla huipulle on läpäistävä erilaisia kiipeilyhaasteita. Laskeudu oikoreittiä: Ylempien kuutioiden ulkopuolella oleva lähes näkymätön verkkotunneli tarjoaa hermoja raastavaa jännitystä.